Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι πιο συναρπαστικές Playmobil FUN ιστορίες ζωντανεύουν στο ATHENS METRO MALL
Life
| 2022-05-24 21:20:00

Οι πιο συναρπαστικές Playmobil FUN ιστορίες ζωντανεύουν στο ATHENS METRO MALL

Sportdog Team
Οι πιο συναρπαστικές Playmobil FUN ιστορίες ζωντανεύουν στο ATHENS METRO MALL

Περισσότερος από ένας μήνας γεμάτος παιχνίδι σας περιμένει στο ATHENS METRO MALL από τις 25 Μαΐου έως τις 3 Ιουλίου!

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων μετατρέπεται σε έναν φανταστικό προορισμό, όπου ο μαγικός κόσμος των Playmobil ζωντανεύει και καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της ελληνικής μυθολογίας!

Η αργοναυτική εκστρατεία, ο Οδυσσέας με τον Κύκλωπα και το παλάτι των Θεών, σας περιμένουν καθημερινά για να χαρίσουν σε όλη την οικογένεια άφθονο… Playmobil FUN! Σε κάθε όροφο του εμπορικού κέντρου θα συναντήσετε συναρπαστικά εκθέματα και διασκεδαστικές δραστηριότητες που δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για ατελείωτο παιχνίδι! Εξοπλιστείτε με φαντασία και ανακαλύψτε τα όλα στο ATHENS METRO MALL, από τις 25 Μαΐου έως τις 3 Ιουλίου.

Φανταστική κλήρωση Playmobil από το ATHENS METRO MALL

Είστε έτοιμοι για μία οικογενειακή βόλτα, η οποία θα σας χαρίσει αγαπημένα δώρα Playmobil; Με αγορές 20€ και άνω, συνολικά 5 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα Playmobil!*

Οι δραστηριότητες Playmobil FUN θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 -20.00 και Σάββατο/Κυριακή 12.00 - 19.00, με ελεύθερη είσοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.athensmetromall.gr.

* Απαιτείται η επίδειξη των αποδείξεων της ίδιας ημέρας, συνολικής αξίας €20, στο infodesk του Athens Metro Mall (επίπεδο 1). Δικαίωμα συμμετοχής: ένα (1) κουπόνι ανά άτομο, ανά ημέρα.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

11 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags