Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη ανάμεσα στους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη»
Life
| 2022-06-27 02:31:00

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη ανάμεσα στους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Sportdog Team
Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη ανάμεσα στους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Βοήθησε στη σκηνογραφία και το art de la table, ως προσωπική επιλογή της Μιμής Ντενίση.

Η βραβευμένη event designer και deco expert, Άννα-Μαρία Ρογδάκη, ως επικεφαλής της εταιρείας Diamond Events έχει την πείρα της διοργάνωσης πάρα πολλών εκδηλώσεων και η ίδια η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μιμή Ντενίση την εμπιστεύθηκε να «στήσει» τα πιο glam τραπέζια σε ειδικά σκηνογραφημένες σκηνές του φιλμ.

Επιλεγμένα αντικείμενα με μεγαλοπρέπεια και στυλ vintage, μεταφέρθηκαν και με τη δική της συμβολή συνδυάστηκαν στους χώρους των γυρισμάτων στο Παλαιό Φάληρο για το Cafe de Paris, στη Γαλλική Πρεσβεία και στο Μουσείο Μείζονος Ελληνισμού.

Όπως μας επισήμανε μάλιστα, η Άννα-Μαρία Ρογδάκη, ειδοποιήθηκε για συνεργασία από την πρώτη στιγμή της απόφασης της παραγωγής της ταινίας, ενώ το σήμα της Diamond Events αναφέρεται στα credits της τανίας.

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη είναι η κορυφαία σχεδιάστρια εκδηλώσεων. Οι σπουδές της την οδήγησαν από την απόκτηση πτυχίου κλασικής μουσικής στη μελέτη γάμου στο Λονδίνο της Αγγλίας. Το πάθος και η αγάπη της για τη δουλειά, την ανεβάζουν σε αστρονομικά επίπεδα και η ίδια εργάζεται χτίζοντας μια στενή σχέση με τους πελάτες και εκφράζοντας την ιστορία τους μέσα από τα σχέδιά της.

Δείτε τις προτάσεις και τις συμβουλές της Άννας-Μαρίας Ρογδάκη στο https://diamondevents.gr.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags