Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκρηκτική συνάντηση Βίσση – Καρβέλα στο λαμπερό party γενεθλίων της Ζέλας Χριστοδουλίδη!
Life
| 2022-07-05 20:03:00

Εκρηκτική συνάντηση Βίσση – Καρβέλα στο λαμπερό party γενεθλίων της Ζέλας Χριστοδουλίδη!

Sportdog Team
Εκρηκτική συνάντηση Βίσση – Καρβέλα στο λαμπερό party γενεθλίων της Ζέλας Χριστοδουλίδη!

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της οικογένειας Χριστοδουλίδη, με φόντο τη θάλασσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο Island, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε μια βραδιά με εκρηκτικά highlights.

Αφορμή του μεγαλειώδους party στάθηκαν τα πεντηκοστά γενέθλια της Ζέλας Χριστοδουλίδη, συζύγου του chairman της Zela Αviation και Zela Jet, Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Φίλοι, συγγενείς, εφοπλιστές και επιχειρηματίες από Κύπρο και Ελλάδα, άνθρωποι της showbiz και δημοσιογράφοι απόλαυσαν την φιλοξενία της οικογένειας και έζησαν μια υπέροχη βραδιά. To party ξεκίνησε με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Abu, που έγινε γνωστός με την παγκόσμια επιτυχία του τραγουδιού 3 Daqat ενώ στη συνέχεια η βραδιά πήρε άλλη τροπή, με την μοναδική συνύπαρξη της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα.

Η σχέση της οικογένειας Χριστοδουλίδη με την Άννα Βίσση είναι αδελφική, αφού τους ενώνουν πολλά χρόνια φιλίας, αμέτρητα ταξίδια και εμπειρίες.

Στα highlights ήταν το κάλεσμα της Άννας Βίσση προς την εορτάζουσα, με την Ζέλα Χριστοδουλίδη να ανεβαίνει επί σκηνής για να σβήσει την εντυπωσιακή τούρτα, ενώ την αποθέωση γνώρισε και το ολοκαίνουργιο κομμάτι της τραγουδίστριας σε συνεργασία με την Daphne Lawrence. Στη σκηνή, μαζί με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια βρέθηκε και ο Γιώργος Ντάβλας, για ένα ντουέτο έκπληξη.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους είδαμε τη Μιμή Ντενίση, τη Χρυσάνθη Λαιμού, τον Μιχάλη Σιγκούνα και τον Carsten Stehr του Jackie O, τον Λάκη Γαβαλά, τον Χρύσανθο Πανά, τη Χριστίνα Πολίτη, την Έμυ Λιβανίου, τον Περικλή Κονδυλάτο με τον Βασίλη Ζούλια, και την Σοφία Γιαννικοπούλου.

Οι καλεσμένοι έζησαν ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων, με το menu να έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη βραδιά, με χαρακτηριστικές γεύσεις που αγαπά η οικογένεια Χριστοδουλίδη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags