Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιούνιος στο Viasat Explore: Οι άνθρωποι της πέτρας έρχονται με νέο κύκλο
Life
| 2022-06-01 19:13:00

Ιούνιος στο Viasat Explore: Οι άνθρωποι της πέτρας έρχονται με νέο κύκλο

Sportdog Team
Ιούνιος στο Viasat Explore: Οι άνθρωποι της πέτρας έρχονται με νέο κύκλο

Συναρπαστικά ντοκιμαντέρ στο κανάλι που αγαπά τις μαγευτικές περιπέτειες.

Ο Ιούνιος στο Viasat Explore είναι αφιερωμένος στην περιπέτεια. Η αρχή γίνεται με τον νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς ντοκιμαντέρ "Οι άνθρωποι της πέτρας", όπου παρακολοθούμε πώς οι λατόμοι του Πάολο Κάρλι από το Ανρό ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια νέα περίοδο εξόρυξης που είναι γεμάτη προκλήσεις. Στη συνέχεια, "αναζητούμε τέρατα" με τον Σίριλ Σοκέ, ο οποίος επιχειρεί να εξερευνήσει έναν κόσμο μυστηρίου και επικίνδυνων θαλάσσιων πλασμάτων. Τέλος, δεν ξεχνάμε το μεγάλο αφιέρωμα "Ζώνη ψαρέματος", όπου θα προβληθούν αγαπημένα ντοκιμαντέρ με ατρόμητους ψαράδες που αναζητούν τα μεγαλύτερα, σπανιότερα και τρομακτικότερα πλάσματα της θάλασσας.

Οι άνθρωποι της πέτρας | Πρεμιέρα Κυριακή 5 Ιουνίου στις 21:00

Κύκλος: 2

Αριθμός επεισοδίων: 6 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ επιχειρήσεις

Πρωτότυπος τίτλος: Stone Men

Έτος: 2021

 

Στο μεγαλύτερο λατομείο εξόρυξης μαρμάρου στον κόσμο στην κορυφή του όρους Αλτίσιμο στις Απουανικές Άλπεις της Τοσκάνης, οι λατόμοι του Πάολο Κάρλι από το Ανρό ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια νέα περίοδο εξόρυξης που είναι γεμάτη προκλήσεις. Αναμφισβήτητα, ο τελευταίος χρόνος ήταν πραγματικά δύσκολος για τη βιομηχανία μαρμάρου. Αφενός η οικονομική κρίση που προκάλεσε ο κόβιντ μείωσε τη ζήτηση μαρμάρου σε παγκόσμιο επίπεδο, αφετέρου ο εξαιρετικά δριμύς χειμώνας προκάλεσε πολλά προβλήματα στη διαχείριση των λατομείων με αποτέλεσμα να επέλθει κρίση στο πρόγραμμα εξορύξεων οι οποίες παρουσιάζουν σήμερα σημαντικές καθυστερήσεις. Οι λατόμοι όχι μόνο παλεύουν ενάντια στον χρόνο, αλλά ταυτόχρονα επιδιώκουν και τη βιωσιμότητα. Η χρήση του νερού και τα υπολείμματα της εξόρυξης μαρμάρινων όγκων από τα βουνά πρέπει να βελτιωθούν. Στο μεταξύ, εμφανίζεται ένα νέο μέλος, μια γυναίκα που πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ανθρώπων της Πέτρας. Με ποιες άλλες προκλήσεις θα έρθουν αντιμέτωποι οι Άνθρωποι της Πέτρας;

 

Αφιέρωμα: Ζώνη ψαρέματος | Κάθε Σάββατο βράδυ από Σάββατο 4 Ιουνίου

 

 

Ακολουθήστε τους αγαπημένους μας ψαράδες στις περιπέτειές τους ανά την υφήλιο καθώς αναζητούν τα μεγαλύτερα, σπανιότερα και τρομακτικότερα πλάσματα της θάλασσας. Μη χάσετε τα επεισόδια των σειρών "Οι Βίκινγκ των πάγων" και "Θηριώδη πλάσματα των ποταμών", και συντονιστείτε για τα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς "Κυπρίνοι-τέρατα".

 

Σε αναζήτηση θηρίων | Πρεμιέρα Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21:00

Κύκλος: 1

Αριθμός επεισοδίων: 12 x 60 λεπτά

Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ φυσικός κόσμος/ αποστολές

Πρωτότυπος τίτλος: Chasing Monsters

Έτος: 2015

 

 

Παρακολουθήστε τον λάτρη της περιπέτειας Σίριλ Σοκέ ο οποίος επιχειρεί να εξερευνήσει έναν κόσμο μυστηρίου και επικίνδυνων θαλάσσιων πλασμάτων. Από την κατάδυσή του δίπλα σε ένα καρχαρία-τίγρη στις Μπαχάμες μέχρι τις προσπάθειες να ξεφύγει από ανθρωποφάγους κροκόδειλους ενώ αναζητά το μεγαλύτερο ψάρι γλυκού νερού στην Αφρική, η σειρά εκτοξεύει την αδρεναλίνη μας και μας ταξιδεύει σε μια απίστευτη περιπέτεια. Ο Σίριλ εξερευνά ωκεανούς, ποτάμια και λίμνες ανά την υφήλιο για να βρει τα μεγαλύτερα ψάρια που είδε ποτέ στις πιο απόμακρες περιοχές του κόσμου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags