Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρεμιέρα Happy Day - Μαρία Τζομπανάκη: Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί!
Life
| 2022-09-05 23:00:00

Πρεμιέρα Happy Day - Μαρία Τζομπανάκη: Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί!

Sportdog Team
Πρεμιέρα Happy Day - Μαρία Τζομπανάκη: Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί!

Με λάμψη, χαμόγελο και χαρά, με άποψη και απαράμιλλο στυλ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε σήμερα το πρωϊ στον Alpha, για να κάνει τις μέρες μας happy!

Με λάμψη, χαμόγελο και χαρά, με άποψη και απαράμιλλο στυλ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε σήμερα το πρωϊ στον Alpha, για να κάνει τις μέρες μας happy! Στην πρεμιέρα της εκπομπής προσκεκλημένη ήταν η Μαρία Τζομπανάκη, η «καπετάνισσα του «Σασμού», η οποία με γλυκύτητα και αμεσότητα, μίλησε για τον Σασμό και την Καλλιόπη, για το τι θα δούμε τη Β΄σεζόν στην δημοφιλέστερη σειρά της σεζόν που μας πέρασε αλλά και το πώς αισθάνεται ως γιαγιά του μικρού Αχιλλέα.

Η Μαρία Τζομπανάκη είπε:

Σχετικά με την ενοχή για το φόνο του Άγγελου: «Λίγο πολύ ξέρουμε τι θα συμβεί. Ο τρόπος που θα συμβεί, η διαδρομή μέχρι να συμβεί, το πώς θα γίνει» είναι αυτό που περιμένουμε.

Για τους χαρακτήρες: «Όλοι οι ηθοποιοί αγαπάμε αυτό που κάνουμε, βάζουμε τη δική μας σκέψη και συναίσθημα και γίνονται πιο αληθινοί οι χαρακτήρες. Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στους τηλεθεατές».

Σε σχέση με το εάν αυτοκτονεί η Καλλιόπη: «Η Καλλιόπη δεν αυτοκτονεί, για να εξιλεωθεί. Δεν αυτοκτονεί. Σα μάνα θα έπαιρνε, ασυζητητί, πάνω της ένα έγκλημα για τα παιδιά της».

Για τον εγγονό της, Αχιλλέα: «Ο Αχιλλέας μας έχει καθαρά μάτια, ένα χαμόγελο  που αστράφτει κι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Με φωνάζει γιαγιά με ένα δικό του μουσικό τρόπο».

Οι συνάδελφοι της Μαρίας Τζομπανάκη από την παράσταση «Ματωμένος Γάμος» όπου πρωταγωνιστεί, μίλησαν γι’ αυτήν στην κάμερα του «Happy Day», για τις ιδιοτροπίες, τους ψυχαναγκασμούς  της αλλά και τι δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Με την πιο happy διάθεση η πρεμιέρα του Happy Day!

Η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης έφθασε στο στούντιο με την πιο happy διάθεση για την πρεμιέρα του Happy Day! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα και το φωτεινό της χαμόγελο και κρατώντας μπαλόνια μέσα από το ανοικτό τζιπ με το οποίο έφθασε, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της σεζόν. Πίσω της ακολούθησαν ο Δημήτρης Παπανώτας παρέα με τον Αρκούδο και τη Φάτσα, η Τίνα Μεσσαροπούλου κάνοντας ορθοπεταλιές στο ποδήλατό της που κοσμούσε ένα καλάθι με λουλούδια, ο Κώστας Φραγκολιάς με τη μοτοσυκλέτα – μινιατούρα του, πάντα λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα οδικής προστασίας φορώντας το κράνος του, και ο Λευτέρης Μητσόπουλος με ρετρό μαγιό πάνω σε πατίνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags