Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωτιές Alpha τον Σεπτέμβριο! Ψυχαγωγία και μυθοπλασία πρώτης γραμμής, έφεραν τον Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης!
Life
| 2022-10-04 13:00:00

Πρωτιές Alpha τον Σεπτέμβριο! Ψυχαγωγία και μυθοπλασία πρώτης γραμμής, έφεραν τον Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης!

Sportdog Team
Πρωτιές Alpha τον Σεπτέμβριο! Ψυχαγωγία και μυθοπλασία πρώτης γραμμής, έφεραν τον Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης!

Πρωτιές Alpha τον Σεπτέμβριο!

 

Ψυχαγωγία και μυθοπλασία πρώτης γραμμής, έφεραν τον Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης!

Happy διάθεση, super αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, απαγορευμένοι έρωτες, λαμπεροί πρωταγωνιστές, ιστορίες που καθηλώνουν, μυστικά, ένοχα πάθη, ψέματα,  ίντριγκες, δολοφονίες και πολλές ανατροπές που μας κάνουν να περνάμε όμορφα. Κεφάτη ατμόσφαιρα και ζωντανή ψυχαγωγία, μυθοπλασία με γέλιο, ρεαλισμό αλλά και συγκίνηση, είναι τα συστατικά που έδωσαν πρωτιά στις εκπομπές και τις σειρές  του Alpha τον Σεπτέμβριο (χρονικό διάστημα 05-30 Σεπτεμβρίου 2022). 

Καθημερινά πρώτοι

Η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης κάνει τις μέρες μας Happy! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας χαρούμενης ημέρας, μίας ακόμη «Happy Day» κι οι τηλεθεατές στο δυναμικό κοινό 18-54 για το μήνα Σεπτέμβριο της έδωσαν την πρωτιά με 17,3%. Επίσης, έστω για 1 λεπτό 712.000 τηλεθεατές επέλεξαν για συντροφιά στο πρωϊνό τους την εκπομπή. Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο χαρούμενο, συναρπαστικό και ενημερωμένο μαγκαζίνο τη δίνει χαρά και χρώμα στο πρωϊνό μας. Με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip  και  καλεσμένους, η «Super Κατερίνα», ήλθε πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με 15,2% , ενώ  769.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό την Κατερίνα και την παρέα της.

Μυθοπλασία πρώτης γραμμής

Η δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών», η μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή του Alpha, μεταφέρει το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, λαμπεροί πρωταγωνιστές, δυνατές ερμηνείες, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές αποτελούν την πρώτη ύλη για μία ακαταμάχητη σειρά. Απόδειξη ότι τον Σεπτέμβριο έφερε διπλή πρωτιά, τόσο στο σύνολο κοινού με 18,8% όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,2%, ενώ 1.438.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό.

Ο «Σασμός», σαρωτικός κι απόλυτα ανατρεπτικός, κατέκτησε την κορυφή σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κοινού, στις περισσότερες αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 18-54 έφτασε το 30,7% και στο σύνολο κοινού το 30,3%. Μάλιστα  σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 34,9%, ενώ 2.114.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό την  ερωτική  δραματική σειρά του Alpha.

Τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχουν γίνει οι δικοί μας άνθρωποι, χαρίζοντάς μας στιγμές χαλάρωσης και γέλιου, γεγονός που  αποδεικνύουν οι πίνακες τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό το ποσοστό τηλεθέασης έφθασε το 16,1% και στο γενικό σύνολο 16%, ενώ 1.280.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τις απολαυστικές ιστορίες των αγαπημένων χαρακτήρων έστω για ένα λεπτό, αποδεικνύοντας ότι… είμαστε όλοι μουρμούρηδες!

Πρωτιές και τα Σαββατοκύριακα

«Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση», η εκπομπή που μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας σημείωσε πρωτιά με 18,2% στο σύνολο κοινού. Οι ειδήσεις, οι ανθρώπινες ιστορίες και οι ζωντανές συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας σε συνδυασμό με τις κατάλληλες δόσεις χιούμορ, είναι οι λόγοι που 1.057.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό με την εκπομπή, κατά μέσο όρο.    

Καλύτερα δε θα γινόταν για τη Ναταλία Γερμανού και την όμορφη συντροφιά της αφού η πιο χαλαρωτική εκπομπή του σαββατοκύριακου κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο σύνολο κοινού με 17,3% όσο και δυναμικό κοινό με 15,7%, ενώ 1.407.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό. Το «Καλύτερα δε γίνεται!» αποτελεί την πιο αγαπημένη συνήθεια του κοινού και το must του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags