Facebook Pixel Sportdog.gr | DOT: Το πιο σταθερό ραντεβού του Σαββατοκύριακου επιστρέφει στην οθόνη του Star!
Life
| 2022-10-07 18:14:00

DOT: Το πιο σταθερό ραντεβού του Σαββατοκύριακου επιστρέφει στην οθόνη του Star!

Sportdog Team
DOT: Το πιο σταθερό ραντεβού του Σαββατοκύριακου επιστρέφει  στην οθόνη του Star!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:50. Kάθε Σάββατο και Κυριακή

Με νέες στήλες, ανανεωμένο πλατό και χαλαρές, αυθεντικές συζητήσεις, το DOT έρχεται στο Star, συνεχίζοντας την «καλή τηλεόραση», που το καθιέρωσε τα Σαββατοκύριακα, τα τελευταία έξι χρόνια.

Δύο κολλητοί φίλοι, που κάνουν διακοπές μαζί, βγαίνουν παντού μαζί, ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί, τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουν και εκπομπή μαζί. Η Νάντια Κοντογεώργη μαζί με τον καλύτερό της φίλο, Μίνω Θεοχάρη, συνεχίζουν το DOT, που αγάπησαν οι τηλεθεατές, στο νέο τους σπίτι, το Star.

Επιστρατεύοντας το πιο δυνατό τους χαρτί, το χιούμορ τους, μοιράζονται αληθινές στιγμές με τους καλεσμένους τους. Παράλληλα, η ομάδα του DOT καταπιάνεται με μαγειρική, beauty, μόδα, σχέσεις, κοσμικά, όσα συμβαίνουν στην πόλη, αλλά και όσα κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Σε μια εκπομπή που δεν σταματά να ανανεώνεται και να εξελίσσεται, παραμένουν αναλλοίωτες αρχές, η ταυτότητα, η αισθητική και η ευγενική προσέγγιση όλων των θεμάτων της.

Πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα του DOT, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:50, είναι ο Γιώργος Καράβας.  Ο λαμπερός κριτής του GNTM 5 περιγράφει τη σχέση που έχει με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου όταν κλείνουν οι κάμερες και εξηγεί γιατί λατρεύει τη Σοφία Χατζηπαντελή. Ακόμη, μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γάμος του με τη Ραφαέλα Ψαρρού, μέσα από τις οποίες τελικά βγήκαν πιο δυνατοί, αλλά και για τα πρώτα του βήματα στο modeling.

 

Ακόμη στο DOT του Σαββάτου 8/10

ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ: Οι Θοδωρής Αθερίδης, Νίκος Ορφανός, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης και Θάνος Γρίβας διακόπτουν για λίγο τις πρόβες τους και απαντούν στις πιο σουρεάλ ερωτήσεις.

Blonde: Η Ana de Armas και 5 ακόμη ηθοποιοί που υποδύθηκαν τη Marilyn Monroe σε ταινίες, που γυρίστηκαν για τη ζωή της.

Μαγειρική: Ο περσινός νικητής του MasterChef 2022, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, κάνει «ποδαρικό» ως καλεσμένος στην κουζίνα του DOT και ετοιμάζει την πιο εύκολη συνταγή για brownies, χωρίς αλεύρι.

Beauty: To μυστικό για να επιλέγουμε τα σωστά καλλυντικά είναι να εντοπίσουμε τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Μαθαίνουμε πώς να το κάνουμε σωστά.

 

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, καλεσμένος στο DOT είναι ο Λάμπρος Φισφής, ένας από τους πιο πετυχημένους και  αγαπημένους stand up comedian- σεναριογράφους της γενιάς του και παρουσιαστής του μοντέρνου late night show του Star, «Οι 100 Ώρα να τα πούμε».

Ο Λάμπρος περιγράφει με τι γελάει ο ίδιος, εξηγεί γιατί δεν τον επηρεάζει το political correct όταν γράφει τα κείμενά του, μιλάει ξεκαρδιστικά για τις «διαφορές κουλτούρας», που έχει με τη σύζυγό του, Σάρα και λέει γιατί είναι δύσκολο να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά, προτείνοντας παράλληλα έναν αποτελεσματικό οδηγό επιβίωσης για τους γονείς.

 

Ακόμη στο DOT της Κυριακής 9/10

 

ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ: Οι Μάριος Αθανασίου, Ράνια Οικονομίδου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χάρης Τζωρτζάκης και Σάννυ Χατζηαργύρη, στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συστήνει τον σκυλάκο του, Βάλε, που μαζί είναι το πιο αχτύπητο δίδυμο.

Ο Μιχάλης Ρέππας με ένα flashback στην καριέρα του, θυμάται τα παρασκήνια από τις «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν» μέχρι το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Και η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του DOT και ετοιμάζει το απόλυτο, υγιεινό brunch της Κυριακής, γεμιστή ομελέτα με μοτσαρέλα και σπανάκι.

         

   DOT  Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50 στο Star!

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Παρουσίαση: Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή

Βοηθός Αρχισυντάκτη: Σοφία Μπάλτα

Δ/νση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

 

#DotWeekend #StarChannelTv  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags