Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΑΣΜΟΣ - Διπλή πρωτιά την εβδομάδα 03-06 Οκτωβρίου. Νούμερο 1 trending topic, χθες, στο twitter
Life
| 2022-10-07 19:10:00

ΣΑΣΜΟΣ - Διπλή πρωτιά την εβδομάδα 03-06 Οκτωβρίου. Νούμερο 1 trending topic, χθες, στο twitter

Sportdog Team
ΣΑΣΜΟΣ - Διπλή πρωτιά την εβδομάδα 03-06 Οκτωβρίου. Νούμερο 1 trending topic, χθες, στο twitter

Απόλυτα ανατρεπτικός και με ορμή, ο «Σασμός» συνεχίζει την κούρσα του στην κορυφή.  Και την εβδομάδα που μας πέρασε, 03-06 Οκτωβρίου, η απόλυτη σειρά του Alpha είχε διπλή πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό με 30,9% όσο και στο σύνολο του κοινού με 32%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 36,8%.

Απόλυτα ανατρεπτικός και με ορμή, ο «Σασμός» συνεχίζει την κούρσα του στην κορυφή.  Και την εβδομάδα που μας πέρασε, 03-06 Οκτωβρίου, η απόλυτη σειρά του Alpha είχε διπλή πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό με 30,9% όσο και στο σύνολο του κοινού με 32%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 36,8%. Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά, μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Απόδειξη ότι το χθεσινό επεισόδιο, της Πέμπτης 06 Οκτωβρίου, καθήλωσε τους τηλεθεατές με τους χρήστες του Twitter να το καθιστούν στο νούμερο 1 trending topic στο twitter συγκεντρώνοντας πάνω από 10.000 tweets κατά τη διάρκεια προβολής του.

Δεν είναι μόνο οι ιστορίες του «Σασμού» που κάνουν τη διαφορά. Είναι το περιβάλλον όπου διαδραματίζονται (το τοπίο της Κρήτης), η κινηματογραφική αισθητική με την οποία αποδίδονται, οι υψηλού επιπέδου ερμηνείες, η υπέροχη πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια. Είναι η γεύση της ελπίδας και η δύναμη του έρωτα. Και, φυσικά, πάνω απ΄όλα και πρωταγωνιστής όλων, ο πολυπόθητος Σασμός, αυτόν τον οποίο παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 2.241.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό την εβδομάδα που μας πέρασε.  

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10  Οκτωβρίου, ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη, την ώρα που ο Μαθιός είναι έτοιμος για χάρη της να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags