Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", απόψε & την Κυριακή 9/10 στις 20:00
Life
| 2022-10-07 19:21:00

ALPHA: "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", απόψε & την Κυριακή 9/10 στις 20:00

ALPHA: "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", απόψε & την Κυριακή 9/10 στις 20:00

Ο Παπαναστάσης εξομολογείται τον έρωτά του στον Ηλία και ο Μπάμπης κάνει τα πάντα για να μάθει το φύλο του μωρού..

 

Ο Άγγελος και η Βέλη είναι εξαντλημένοι κι αποφασίζουν να πάρουν ένα ρεπό για λίγες ώρες. Ποιος όμως θα κρατήσει το παιδί;

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι ο Παπαναστάσης αποφάσισε να του μιλήσει και αγωνιά τι θα του πει για τη μετάθεση. Όμως ο Παπαναστάσης έχει άλλα στο μυαλό του.

Ο Μηνάς είναι πολύ θυμωμένος με τον Βαγγέλη. Κι όταν απειλεί ότι, αν δεν φύγει εκείνος, θα φύγει ο ίδιος, η Βούλα νομίζει ότι τους κάνει κόνξες. Ο Μηνάς όμως

εξαφανίζεται κι ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο δεν προμηνύει τίποτε καλό…

Η Σοφία και ο Χάρης δε θέλουν να ξέρουν το φύλο του παιδιού. Ο Μπάμπης όμως θα κάνει τα πάντα για να μάθει και μπορεί και να το καταφέρει.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 20:00

Η Βέλη θέλει να προφυλάξει το παιδί της από πιθανούς κινδύνους και το κόλπο του Μηνά με το νοσοκομείο του γυρνάει μπούμερανγκ..

 

Ύστερα από ένα ατύχημα η Βέλη τρομάζει και νιώθει ότι πρέπει να προφυλάξει το παιδί απ’ όλους τους πιθανούς κινδύνους. Πόσο θ’ αντέξει ο Άγγελος αυτή τη νέα πραγματικότητα;

Ο Δημήτρης, για να δείξει στην Καίτη το ενδιαφέρον του, και με πρόσχημα το ραβανί που του έφτιαξε, της προσφέρει ένα τριαντάφυλλο. Η Καίτη γοητεύεται. Ο Ηλίας όμως βρίσκει τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του.

Το κόλπο του Μηνά με το νοσοκομείο στρέφεται εναντίον του και ενώ η Βούλα τον έχει στον πάγο, ο Βαγγέλης προσπαθεί να το παίξει «πυροσβέστης».

Η Ξένια έχει καλεσμένο τον Χάρη στην εκπομπή της να μιλήσει για το bullying κατά των γυναικών οδηγών, αλλά δεν προλαβαίνει να το πει στον Μπάμπη, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τον πλέον κατάλληλο ομιλητή γι’ αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags