Facebook Pixel Master Chef: Βγήκαν τα... μαχαίρια με το καλημέρα στο Master Chef - Χαμός με Αλέξανδρο - Πορφύρη πριν την ομαδική (vid)
Life
| 2023-02-02 21:45:00

Βγήκαν τα... μαχαίρια με το καλημέρα στο Master Chef - Χαμός με Αλέξανδρο - Πορφύρη πριν την ομαδική (vid)

Sportdog Team
Βγήκαν τα... μαχαίρια με το καλημέρα στο Master Chef - Χαμός με Αλέξανδρο - Πορφύρη πριν την ομαδική (vid)

Τι... χάλασε τον Αλέξανδρο στη συμπεριφορά του Πορφύρη;

 

Master Chef: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία είναι γεγονός! Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ως νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box, είναι εκείνος που έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα. Επιλέγει την κόκκινη ποδιά και τον Γιώργο Πορφύρη ως αρχηγό την αντίπαλης ομάδας, δηλαδή της μπλε.

«Γιώργο, θέλω να σε βάλω αρχηγό για να σε ευχαριστήσω. Από χθες που ήρθες έπεσαν οι μάσκες στο σπίτι. Μπήκες με πολύ αέρα μέσα και αυτό δε μου άρεσε.», είπε ο Αλέξανδρος με πολλούς από τους παίκτες να πιστεύουν πως έκανε αυτή τη δήλωση, επειδή κάποιοι παίκτες του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

«Ο Αλέξανδρος με χαρακτήρισε ασεβή, υπερόπτη και προσβλητικά. Δε με χαρακτηρίζουν αυτά τα επίθετα. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σημείωσε πως και οι δυο αρχηγοί στην πρώτη ομαδική δοκιμασία θα έχουν ασυλία κι ως εκ τούτου δε θα μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags