Facebook Pixel Κωνσταντίνος Βασάλος: Πασίγνωστη και κουκλάρα influencer η νέα σχέση του Βασσάλου - Απάντησε μέχρι και ο ίδιος (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-12-16 14:23:00

Πασίγνωστη και κουκλάρα influencer η νέα σχέση του Βασσάλου - Απάντησε μέχρι και ο ίδιος (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πασίγνωστη και κουκλάρα influencer η νέα σχέση του Βασσάλου - Απάντησε μέχρι και ο ίδιος (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Βουίζει η φημολογία τις τελευταίες ώρες και αναγκάστηκε να τοποθετηθεί...
 

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος διατηρεί σχέση με την καλλονή Influencer, Μαρία Παπαγεωργίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και διέψευσε τις φήμες περί νέας σχέσης.

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν με αφήνει κανείς από τον κύκλο μου να πάω ξανά στο Survivor. Μου το έχουν απαγορεύσει. Δεν με αφήνουν οι συγγενείς μου» ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Ποια είναι η Μαρία Παπαγεωργίου

Η Μαρία Παπαγεωργίου έχει σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η 28χρονη καλλονή μετρά χιλιάδες ακόλουθους στους λογαριασμούς της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags