Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν της παίκτριας του «Power of love» Κλαούντια Ζαΐμη, που ψάχνει και αυτή να βρει τον έρωτα μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της στο ριάλιτι που προβάλλεται στον Σκάι με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου!

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Espresso, η 32χρονη παίκτρια, που έλκει την καταγωγή της από την Αλβανία, έχει εμπειρία στις κάμερες, με μια όμως σημαντική διαφορά: στο παρελθόν εμφανιζόταν μπροστά σε κάμεραμεν όχι με τα σέξι συνολάκια που φορά στη βίλα του ριάλιτι για να ξελογιάσει κάποιο υποψήφιο τηλεοπτικό boyfriend, αλλά εντελώς γυμνή, όπως τη γέννησε η μητέρα της!

Στην ερωτική πλατφόρμα

Η Κλαούντια Ζαΐμη υπήρξε πορνοστάρ της εταιρίας παραγωγής ταινιών πορνό Sirina, ιδιοκτησίας του Δημήτρη Σειρηνάκη! Μετά την πληροφορία που είχαμε μπήκαμε, λοιπόν, στην ερωτική πλατφόρμα www.sirinaclub.com για να αρχίσουμε το ψάξιμο, μέχρι που πέσαμε πάνω στους τίτλους ταινιών στις οποίες έχει παίξει ακόμη και ως πρωταγωνίστρια η Ζαΐμη, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Αλεξάνδρα’»! Εχοντας το μαλλί της σε κόκκινες αποχρώσεις και πιο μακρύ από ό,τι το έχει σήμερα και όπως τη βλέπουν με το καρέ και μαύρο haircut οι περίπου 200.000 τηλεθεατές του φετινού κύκλου του «Power of love».

Και αν στο επίσημο βιογραφικό που είχε στείλει στους τηλεοπτικούς συντάκτες το κανάλι για τη Ζαΐμη με αφορμή την είσοδό της στο «Power of love» διαβάζουμε ότι η νεαρή κοπέλα, που ζει στην Αθήνα και ασχολείται ενεργά με τον χώρο της εστίασης, έχει πάθος με το να βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου, να ενημερώσουμε τους ιθύνοντες της παραγωγής πως η Κλαούντια ως Αλεξάνδρα βρίσκεται μπροστά στις κάμερες της Sirina!

Πηγή: espressonews.gr