Facebook Pixel Αυτό είναι το νέο Facebook! Πόσο κοστίζει και γιατί δεν μπορείτε να γίνετε μέλη;
Life
| 2014-09-24 12:54:00

Αυτό είναι το νέο Facebook! Πόσο κοστίζει και γιατί δεν μπορείτε να γίνετε μέλη;

Αυτό είναι το νέο Facebook! Πόσο κοστίζει και γιατί δεν μπορείτε να γίνετε μέλη;

Αν σας περισσεύουν μερικές χιλιάδες δολάρια και δεν ξέρετε πώς να τα ξοδέψετε… τι θα λέγατε να γινόσασταν μέλη του «Facebook» των πλουσίων;


Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης των ανώτερων οικονομικών στρωμάτων ακούει στο όνομα «Netropolitan» και σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η εγγραφή και μόνο σε αυτό κοστίζει 9.000 δολάρια!

Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται ο πρώτος χρόνος διατήρησης του λογαριασμού, ενώ το ετήσιο κόστος «συντήρησής» του από εκεί και πέρα ανέρχεται στα 3.000 δολάρια.

Ανάμεσα στα οφέλη που προσφέρει η εγγραφή σε αυτήν την υπηρεσία περιλαμβάνεται η απεριόριστη χρήση αποθηκευτικών χώρων cloud και η… μη ύπαρξη διαφημίσεων.

Κατά τ’ άλλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με αυτά άλλων δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook.

Η υπηρεσία διατίθεται σε desktop και mobile browsers, ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή για smartphones and tablets τόσο σε iOS όσο και για Android συσκευές.

Το Netropolitan δημιούργησε ο συνθέτης James Touchi-Peters, ο οποίος ζει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

«Μόλις γίνει κανείς μέλος του Netropolitan έχει άμεσα πρόσβαση στα status updates και διάφορους χώρους συζητήσεων με τα υπόλοιπα μέλη. Κανείς μπορεί να δημιουργήσει ομάδες και να συμμετέχει σε συζητήσεις που μπορεί να αφορούν τα πάντα: από τα καλύτερα κρασιά μέχρι κλασικά αυτοκίνητα και προτάσεις για διακοπές ανά τον κόσμο».

Τα μέλη του πρέπει να είναι άνω των 21 ετών και να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία.

Περί ορέξεως… Netropolitan!

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags