Facebook Pixel Sportdog.gr | Ειδικός μιλά για τους κινδύνους του διαδικτύου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-01-22 17:11:00

Ειδικός μιλά για τους κινδύνους του διαδικτύου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ειδικός μιλά για τους κινδύνους του διαδικτύου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την εκπομπή "Προσωπικά Δεδομένα"

Η εκπομπή "Προσωπικά δεδομένα" στον Blue Sky φιλοξενεί τον Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος μιλά για τους κινδύνους του διαδικτύου.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης είναι πρώην αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας όπου υπηρέτησε ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος αποστρατεύθηκε το 2017 με τον βαθμό του αντιστρατήγου.

Εκείνη την περίοδο ο Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, έδωσε σάρκα και οστά σε ένα όραμα πολλών ετών.

Σε μία δύσκολη, χρονικά, περίοδο για την Ελλάδα, βρήκε ανθρώπους που ασπάστηκαν το όραμα του, και το CSI Institute έγινε πραγματικότητα.

Το CSI Institute («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια») αποτελεί μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, και ο σκοπός του προβλέπεται ρητά ως μη κερδοσκοπικός.

Το Σωματείο προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς, μεταξύ άλλων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags