Facebook Pixel Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς: Η φυσική ηλιοπροστασία!
| 2015-05-12 17:04:00

Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς: Η φυσική ηλιοπροστασία!

Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς: Η φυσική ηλιοπροστασία!

Το Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς του John Noa, του κορυφαίου δημιουργού συμπληρωμάτων διατροφής, είναι το μοναδικό σιρόπι που η κάθε του σταγόνα χαρίζει ταυτόχρονα υγεία, ενέργεια και ομορφιά.

Τα φυσικά του συστατικά, προσφέρουν την αντιοξειδωτική προστασία που χρειαζόμαστε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχει δράση ενάντια στη βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου, μειώνοντας την εμφάνιση των ελευθέρων ριζών, που μπορεί να προκαλέσουν τα σημάδια γήρανσης, κάνοντας την επιδερμίδα μας να φαίνεται θαμπή και χωρίς ελαστικότητα. Πλέον το δέρμα μας είναι λείο και λαμπερό, αποκτώντας την υγιή εμφάνιση που όλοι μας επιθυμούμε.

Ο συνδυασμός των βιταμινών, των μετάλλων, των ιχνοστοιχείων και των φυσικών συστατικών, όπως το μύρτιλο και το Garcinia Cambogia, προσφέρει όλα τα θετικά αποτελέσματα στην εμφάνιση και τη γενικότερη λειτουργία του οργανισμού, δρώντας εσωτερικά και κάνοντας τα αποτελέσματα εμφανή με τη πρώτη σταγόνα, με περισσότερες από 3000 μελέτες για τα συστατικά του, δημοσιευμένες στο EFSA. Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει!

Ένα προϊόν για όλα.
Πίνετε στο κουτάλι.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ WORTS ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ή ΣΤΟ 211 01 23 575

www.johnnoaworts.com / [email protected]
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags