Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάνε κλικ, σε ενδιαφέρει – Συμβουλές για να μπεις σε πρόγραμμα μετά τις καλοκαιρινές κραιπάλες!
| 2019-08-24 17:34:00

Κάνε κλικ, σε ενδιαφέρει – Συμβουλές για να μπεις σε πρόγραμμα μετά τις καλοκαιρινές κραιπάλες!

Sportdog Team
Κάνε κλικ, σε ενδιαφέρει – Συμβουλές για να μπεις σε πρόγραμμα μετά τις καλοκαιρινές κραιπάλες!

Αν... ξέφυγες στις διακοπές, πρέπει να το διαβάσεις.

Καλοκαίρι και υγιεινή διατροφή, δύσκολα μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Λίγο τα βράδια με την παρέα σε κάποιο μπαρ ή ταβερνάκι, λίγο η τοπική κουζίνα του προορισμού του Σαββατοκύριακου ή των διακοπών, δεν θέλει και πολύ για να κάνεις την παρασπονδία. Μία κραιπάλη όμως, δεν φέρνει την καταστροφή. Σου δίνουμε πέντε συμβουλές ώστε να ξαναμπεις στον ίσιο δρόμο.

Συνέχισε κανονικά τη δίαιτα από εκεί που τη σταμάτησες

Ακόμα κι αν αφέθηκες, μην κάνεις το λάθος να θεωρήσεις την κατάσταση μη αναστρέψιμη και να εξακολουθήσεις μια κακή διατροφή. Συνέχισε κανονικά τη δίαιτά σου σα να μην τη διέκοψες ποτέ. Μέσα σε 2-3 μέρες θα επανέλθεις πλήρως.

Πιες πολύ νερό

Για τις επόμενες μέρες προσπάθησε να αυξήσεις την ποσότητα του νερού που πίνεις. Έτσι, οι τοξίνες θα φύγουν ευκολότερα και το αίσθημα της πείνας θα είναι μικρότερο αφού θα νιώθεις φουσκωμένη.

Κάνε αερόβια γυμναστική

Το είδος γυμναστικής που πρέπει να επιλέξεις για να κάψεις θερμίδες είναι η αερόβια. Η έντονη, συνεχόμενη και γρήγορη κίνηση θα σε βοηθήσει να επανέλθεις άμεσα.

Φάε περισσότερα λαχανικά

Αύξησε γενικά τις πράσινες τροφές στην καθημερινή σου διατροφή. Ο οργανισμός δουλεύει σκληρά για να τις χωνέψει και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει. Μια καλή λύση μάλιστα είναι ένα πράσινο smoothie με πολλά και διάφορα λαχανικά.

Κοιμήσου καλά

Τώρα που επέστρεψες στο υγιεινό σου διατροφικό πρόγραμμα μπορείς να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις τον ύπνο σου. Η έλλειψη ύπνου προκαλεί έκκριση κορτιζόλης στο σώμα η οποία προκαλεί με τη σειρά της αύξηση του σωματικού βάρους.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags