Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι στάσεις στο σεξ που κάθε γυναίκα απολαμβάνει πιο πολύ από σένα
| 2020-01-03 19:13:00

Οι στάσεις στο σεξ που κάθε γυναίκα απολαμβάνει πιο πολύ από σένα

Sportdog Team
Οι στάσεις στο σεξ που κάθε γυναίκα απολαμβάνει πιο πολύ από σένα

Γυναίκες μοιράζονται τις (προβλέψιμες και μη) επτά αγαπημένες τους στάσεις.

Μπορεί να απολαμβάνεις με την παρτενέρ σου σχεδόν κάθε στάση του σεξ, αλλά οφείλεις να γνωρίζεις ότι οι γυναικείες προτιμήσεις είναι κάπως πιο περίπλοκες.

Ρωτήσαμε ειδικούς και performers από το χώρο του adult entertainment (κοινώς, ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με το σεξ) και μας μίλησαν για τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών που εξυπηρετούν στο μέγιστο τις ανάγκες τους.

Βάλε τσεκ σε όσες έχεις δοκιμάσει.

Ιεραποστολικό

Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες στάσεις για δύο αρκετά σημαντικούς λόγους: Όχι μόνο δημιουργεί μεγάλη οικειότητα, αλλά και η τοποθέτηση σας και η κίνηση στη συγκεκριμένη στάση εξυπηρετεί τον ερεθισμό της κλειτορίδας της.

«Ίσως γι αυτό είναι στην κορυφή των γυναικείων προτιμήσεων εδώ και χρόνια», λέει η σεξολόγος Emily Morse. «Η ρομαντική και πιο τρυφερή πλευρά μου απολαμβάνει πολύ το ιεραποστολικό», λέει η performer Jelena Jensen και προσθέτει: «Σε αυτή τη στάση, μπορώ να τον δω την ώρα που βρίσκεται από πάνω μου, να τον κοιτάξω στα μάτια και να τυλίξω ολόκληρο το σώμα μου γύρω του. Η σύνδεση στην ιεαροποστολική στάση είναι πολύ πιο έντονη, ειδικά με κάποιον για τον οποίο έχεις συναισθήματα».

Η performer και fetish μοντέλο Casey Calvert συμφωνεί. «Η χαλάρωση είναι το πρώτο βήμα στο να φτάσεις σε οργασμό. Το ιεραποστολικό είναι η αγαπημένη μου στάση γιατί μπορώ να ελέγξω τη γωνία της λεκάνης μου έτσι ώστε να βεβαιωθώ ότι "χτυπάει" το σωστό σημείο».

Ιεραποστολικό με τα πόδια στο στήθος

Ένα από τα καλά που προσφέρει το ιεραποστολικό είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις ενδιαφέρον. «Αντί να είσαστε ξαπλωμένοι στήθος με στήθος, δοκίμασε να κρατήσεις τα πόδια της στο στήθος σου ενώ εκείνη κρατάει τους μηρούς της σφιγμένους. Αυτή η εναλλακτική είναι αγαπημένη από τις γυναίκες γιατί οι σφιγμένοι μηροί προσφέρουν έντονο κλειτοριδικό ερεθισμό και δίνει τη δυνατότητα για κίνηση των μηρών, κάνοντας την πρόσβαση στο σημείο G ευκολότερη. Ο άντρας σε αυτή τη στάση απολαμβάνει τις βαθιές διεισδύσεις και την αυξημένη ορατότητα», λέει η Morse.

Doggy Style 1

Αν απαριθμούσαμε τις αγαπημένες στάσεις των αντρών, το doggy style θα ήταν σίγουρα στο νούμερο ένα. «Οι άντρες λατρεύουν αυτή τη στάση γιατί προσφέρει ποικιλία κινήσεων και αξεπέραστη θέα», λέει η Morse. Από την άλλη όμως, η συγκεκριμένη στάση δεν είναι πάντα στην κορυφή των γυναικείων προτιμήσεων, και η Morse προτείνει μία καλή εναλλακτική που θα λατρέψεις και εσύ και εκείνη.

«Μοιάζει πολύ με τη γνωστή στάση "κουτάλι", αλλά αντί να είστε ξαπλωμένοι στο πλάι, εσύ και εκείνη είσαστε ο ένας πάνω στον άλλον. Εκείνη είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι σε μια άλλη μαλακή επιφάνεια με τα πόδια της ελαφρώς ανοιγμένα, ενώ εσύ ξαπλώνεις πάνω της, χρησιμοποιώντας τα χέρια σου για υποστήριξη και μπαίνεις μέσα της από πίσω. Η στάση επιτρέπει έντονη τριβή σε κάθε διείσδυση και η κίνηση δημιουργεί μια ευχάριστη πίεση στην κλειτορίδα της».

Doggy Style 2

Αν η προηγούμενη στάση δεν είναι της προτίμησης σας, μπορείτε να βάλετε ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη της. Η ελαφριά ανύψωση προσφέρει ακόμα πιο βαθιά διείσδυση και την τοποθετεί στην ιδανική γωνία για άμεσο ερεθισμό του σημείου G.

Doggy Style 3

Ενώ βρίσκεστε σε ξαπλωτό doggy, μπορείς να την κρατήσεις κάτω πιέζοντας την καμπύλη στη μέση της. Είναι ό,τι πρέπει αν εκείνη λατρεύει να περιορίζεται και να υποτάσσεται. Πόσω μάλλον όταν εσύ ελέγχεις μια από τις ερωτογενείς ζώνες του σώματος της. «Η συγκεκριμένη στάση επίσης προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ερεθισμό του σημείου G», λέει η Morse.

Εκείνη από πάνω

Για τη συγκεκριμένη στάση, η Morse λέει: «Όταν ο άντρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, η γυναίκα έχει όλο τον έλεγχο του βάθους και της ταχύτητας της κίνησης και είναι ελεύθερη να κουνήσει τους μηρούς της όπως θέλει για να πετύχει το μέγιστο ερεθισμό της κλειτορίδας. Η θέα που προσφέρει είναι ό,τι καλύτερο για τους άντρες, και στη συγκεκριμένη στάση επειδή η κίνηση βασίζεται στο μπρος - πίσω περισσότερο απ' ότι στο μέσα - έξω, οι άντρες τείνουν να έχουν μεγαλύτερες αντοχές».

Εκείνη από πάνω... στην καρέκλα

Όπως λέει και η Morse, μερικές γυναίκες δεν προτιμούν τη στάση της καβαλάρισσας γιατί αισθάνονται εκτεθειμένες ή συγκρατούν τις κινήσεις τους. «Αν η παρτενέρ σου νιώθει κάπως έτσι λοιπόν ή αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο άνετο, κάντε αυτή τη στάση στον κοντινότερο καναπέ ή καρέκλα. Εσύ κάθεσαι κανονικά ενώ εκείνη σε καβαλάει έτσι ώστε να βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο ή στήθος με πρόσωπο, ανάλογα με το ύψος σας. Αντί εκείνη να κινείται πάνω-κάτω, κάνει κινήσεις σε κύκλους και μπρος - πίσω, έτσι ώστε το πέος σου να "χτυπάει" το σημείο G της ξανά και ξανά. Η κίνηση που προσφέρει η συγκεκριμένη στάση μπορεί να διευκολύνει αρκετά τον ερεθισμό της κλειτορίδας της και να κάνει τον οργασμό της ακόμα πιο εύκολο».

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags