Facebook Pixel Sportdog.gr | Πώς θα γίνεις φέτες με 100 push ups τη μέρα
| 2020-10-06 20:26:00

Πώς θα γίνεις φέτες με 100 push ups τη μέρα

Sportdog Team
Πώς θα γίνεις φέτες με 100 push ups τη μέρα

Tα push ups είναι η πιο αρχέγονη άσκηση για ανάπτυξη δύναμης από καταβολής κόσμου. Δουλεύει τρικεφάλους, στήθος, πλάτη, ώμους και, σε μικρότερο βαθμό, πόδια.

Οι γυμναστές του Freeletics, ενός ιστότοπου με on line προσωπικούς προπονητές και προγράμματα μεταμόρφωσης σώματος, θεωρούν τα 100 push ups (σε διάφορες παραλλαγές) την κορυφαία πρόκληση για κάθε άντρα που θέλει να αποκτήσει γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα του.


Το καλό είναι ότι τα push-ups, ακόμη και στις πιο ηρωικές παραλλαγές τους δεν απαιτούν εξοπλισμό και μπορούν να εκτελεστούν οπουδήποτε, ακόμη και επιτόπου. Η πρόκληση που προτείνει το Freeletics (υποστηρίζοντας ότι αυτός ο αριθμός είναι ικανός να αλλάξει την εμφάνισή σου πριν την παραλία), είναι:

100 push ups κάθε μέρα, για τρεις εβδομάδες

Τι είδους κάμψεων πρέπει να κάνεις

Όταν ακούς push-ups, συνήθως σκέφτεσαι την κλασική μορφή θέσης κορμού, χεριών και ποδιών, ωστόσο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την πρόκληση, μην περιορίζεις τον εαυτό σας στα τυπικά. Δοκιμάζοντας διαφορετικές παραλλαγές προκαλείς ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου (σαν κι αυτές που θα δεις στο παρακάτω βίντεο):

 

Τα αποτελέσματα της δοκιμασίας των 100 κάμψεων

Εκτελώντας 100 push-ups καθημερινά σε κάθε πιθανή παραλλαγή, όντως μπορείς να αλλάξεις το σώμα σου. Οι τρικέφαλοι και οι θωρακικοί θα διευρυνθούν. Οι ώμοι θα γιγαντωθούν. Η γενική σωματική δύναμή σου να απογειωθεί. Ωστόσο, δεν θα γίνεις φέτες στην κοιλιά. Γιατί; Επειδή η μπάκα μειώνεται μόνο από τη διάσπαση του λίπους. Τι σημαίνει αυτό; Διατροφή 80%. Τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι-όλα μαζί- 20%.

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags