Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Mονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΥODA παρέχει υπηρεσίες με αποκλειστικό γνώμονα τον άνθρωπο!
| 2021-04-13 19:41:00

Η Mονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΥODA παρέχει υπηρεσίες με αποκλειστικό γνώμονα τον άνθρωπο!

Sportdog Team
Η Mονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΥODA παρέχει υπηρεσίες με αποκλειστικό γνώμονα τον άνθρωπο!

Η υπερσύγχρονη ιατρική Mονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΥODA, φιλοξενείται στο κέντρο του Πειραιά, στην Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου 25,σε έναν χώρο σύγχρονο, ευχάριστο και άρτια εξοπλισμένο. Η πρότυπη κλινική έχει θέσει τις παροχές που προσφέρει στην υπηρεσία του ανθρώπου και στη διασφάλιση του θεμελιώδους δικαιώματος του στην υγεία και στη ζωή.

Αποκλειστικός γνώμονας τουΦιράςΧαμντέκαι συνολικά της ομάδας της κλινικής αποτελεί ο άνθρωπος. Η προτεραιότητα στην ανθρώπινη ύπαρξη και στην ανθρώπινη ζωή στηρίζεται στην προσήλωση στις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης, στην πιστή τήρηση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, στην ενσωμάτωση νέων Ιατρικών Τεχνολογιών και στην Κοινωνική Ευθύνη.

Η κλινική ΥODAαποτελεί ένα«στολίδι» στον χώρο της υγείας στον Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδακαι είναι η μοναδική αδειοδοτημένη κλινική για περιστατικά που απαιτούν ολιγόωρη παραμονή, χωρίς να χρειάζεται διανυκτέρευση. Η διαμόρφωση της κλινικής έχει βασιστείστα ελβετικά πρότυπα νοσηλείας και παρέχει άρτιες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες σε πολλές ιατρικές ειδικότητες όπως καρδιολογική, οδοντιατρική, γενική χειρουργική, γαστρεντερολογία, γυναικολογία, κλπ.

Η υπερσύγχρονη κλινική επανδρώνει συστηματικά το ανθρώπινο δυναμικό της με καταξιωμένους ιατρούς, όλων των ειδικοτήτων. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υλοποίηση των υπηρεσιών της, δεν επαναπαύεται ποτέ και στελεχώνει μεθοδικά -κατόπιν συστηματικής επιλογής και αξιολόγησης επιστημονικών συνεργατών- το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό της με καινούργιες ειδικότητες.

Απόδειξη του καταξιωμένου προσωπικού που στελεχώνει την κλινική ΥODA, είναι και ΦιράςΧαμντέ MD, DDS, Επιστημονικά Υπεύθυνου Οδοντιατρικού τμήματος. Με τις άριστες σπουδές του στην χειρουργική οδοντιατρική, την πλούσια πορεία του,την πολύχρονη εμπειρία του και την ειδίκευσή του Γναθοπροσωπική Χειρουργική, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους γιατρούς στον χώρο της Οδοντιατρικής.

«Στόχος μας είναι η διασφάλιση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας.» δηλώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος και συμπληρώνει. «Η ομάδα της YODA καθημερινά υπηρετήσει τον άνθρωπο με ήθος, υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό και νιώθω πραγματικά περήφανος που είμαι μέλος της

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site:

https://www.yoda-odc.gr/

Φιράς Χαμντέ MD, DDS, Επιστημονικά Υπεύθυνου Οδοντιατρικού τμήματος της κλινικής ΥODA



Η πρότυπη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA στο κέντρο του Πειραιά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags