Facebook Pixel Απαλλαγείτε από το λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά χωρίς νυστέρι!
| 2022-08-14 02:31:00

Απαλλαγείτε από το λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά χωρίς νυστέρι!

Sportdog Team
Απαλλαγείτε από το λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά χωρίς νυστέρι!

Στα Vivify Beauty Science, η σύγχρονη ιατρική κοσμετολογία δίνει λύσεις για το τοπικό πάχος με άμεσα αποτελέσματα, ανώδυνα, χωρίς επιπλοκές και χωρίς αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία επιτρέπουν στην κοσμητική ιατρική να αντικαταστήσει τις επεμβατικές μεθόδους, όπως η λιποαναρρόφηση, με νέες θεραπείες που μειώνουν οριστικά και το πιο επίμονο τοπικό πάχος.

Το Laser Shape Sculpting είναι μια νέα μέθοδος λιπόλυσης που βασίζεται στην τεχνολογία Laser (1060nm) και δίνει γρήγορα αποτελέσματα, με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες και ταλαιπωρία.

Πως λειτουργεί:

Η θεραπεία λειτουργεί αυξάνοντας τη θερμοκρασία στα λιποκύτταρα, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο αλλαγές στη δομή τους και στη συνέχεια την οριστική καταστροφή τους και την αποβολή τους από τον οργανισμό.

Παράλληλα διεγείρονται οι φυσικοί μηχανισμοί σύσφιξης, ενώ το χόριο απορροφά ελάχιστη ενέργεια, γεγονός που αποτρέπει τυχόν παρενέργειες. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας μπορεί να εφαρμοστεί ταυτόχρονα σε διαφορετικές περιοχές του σώματος. Εφαρμόζεται στην κοιλιά, στους μηρούς εσωτερικούς και εξωτερικούς, στους γλουτούς, στις γάμπες, στα πλαϊνά της μέσης.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας:

Το βασικό πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι σε κάθε συνεδρία διάρκειας 25-30 λεπτών, επιτυγχάνεται 20%-25% μόνιμη απώλεια των λιποκυττάρων, χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας όπως συμβαίνει με τις επεμβατικές τεχνικές

Τα Vivify είναι κέντρα Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την Κοσμετολογία. Eφαρμόζουν συνεχώς νέες θεραπείες και τεχνικές που μας βοηθούν να απαλύνουμε τις ρυτίδες, να βελτιώσουμε τη χαλάρωση και να καλύψουμε τα σημάδια που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site των Vivify Beauty Science: https://www.vivify.gr/  ή καλέστε στο 211 187 7900.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags