Facebook Pixel Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήρθε για... Αταμάν και συναντήθηκε με Σπανούλη! (ΦΩΤΟ)
| 2023-04-21 19:33:00

Ο Ραζνάτοβιτς ήρθε για... Αταμάν και συναντήθηκε με Σπανούλη! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο Ραζνάτοβιτς ήρθε για... Αταμάν και συναντήθηκε με Σπανούλη! (ΦΩΤΟ)

Το ταξίδι του Σέρβου ατζέντη αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο ζήτημα του Τούρκου τεχνικού και των διαπραγματεύσεών του με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα μπορούσε ωστόσο να μην συναντηθεί και με τον Βασίλη Σπανούλη.
 

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον Βασίλη Σπανούλη στη Βουλιαγμένη.

Ο Σέρβος ατζέντης, ο οποίος μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τον Εργκίν Αταμάν που ακούγεται πολύ έντονα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον επί χρόνια πελάτη και φίλο του, Βασίλη Σπανούλη.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Ακτή Βουλιαγμένης με τον Ραζνάτοβιτς να γράφει στο Instagram:

«Στην Ελλάδα σήμερα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ετοιμάζεται για τα πρώτα του πλέι οφ ως προπονητής. Αν και δεν του είναι άγνωστη η ένταση και η πίεση των πλέι οφ, στα οποία αγωνίστηκε πολλές φορές στην καριέρα του, αυτή τη φορά είναι προπονητής και το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η συγκέντρωση του Σπανούλη έφερε την ομάδα του σε αυτό το επίπεδο κατά τη διάρκεια της πρώτης επαγγελματικής σεζόν του ως head coach και παρά το γεγονός πως ο ίδιος και η ομάδα του είναι ήδη πετυχημένοι, γνωρίζω πως ο Σπανούλης δεν θα είναι ευχαριστημένος μόνο με τη... συμμετοχή. Είναι ένας νικητής, αυτή την νοοτροπία έχει και του εύχομαι τα καλύτερα για την Κυριακή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά μετά τον Ζοτς το συμβόλαιο Αταμάν - Νέοι… Μίσιτς, Λάρκιν και δύο Έλληνες - Αγωνία για Μπέικον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags