Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Μόνο με τεράστιο "ψαλίδι" υπογράφει ο Παπασταθόπουλος - Πιθανό να... κόψει και την μπάλα!
| 2023-09-12 13:58:00

Μόνο με τεράστιο "ψαλίδι" υπογράφει ο Παπασταθόπουλος - Πιθανό να... κόψει και την μπάλα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μόνο με τεράστιο "ψαλίδι" υπογράφει ο Παπασταθόπουλος - Πιθανό να... κόψει και την μπάλα!

Ο Έλληνας άσος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινώσει την απόφασή του. Πάντως, οι προπονήσεις που έκανε το καλοκαίρι, δείχνουν ότι θέλει να παίξει τουλάχιστον άλλη μία σεζόν
 

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει για τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ η επόμενη μέρα στην καριέρα του πεπειραμένου άσου, δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει βρει την επόμενη ομάδα που θα παίξει μπάλα.

Με την ολοκλήρωση της περσινης σεζόν είχε φανεί ότι ο Ολυμπιακός θα του έκανε πρόταση για να συνεχίσει στην ομάδα με λιγότερα χρήματα, προκειμένου με την εμπειρία του να βοηθήσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Στη συνέχεια υπήρξε το ρεπορτάζ από την Καλαμάτα για το ενδεχόμενο να παίξει μπάλα στην ομάδα της γενέτειράς του, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωση του πεπειραμένου στόπερ υπάρχει ήδη από την Αραβία, την Ιταλία και την Κύπρο.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο είναι το κίνητρο που ψάχνει ο Σωκράτης για να συνεχίσει την καριέρα του ή αν έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά τα τελευταία 24ωρα υπάρχει στον ορίζοντα η προοπτική της Σαμπντόρια - Ιστορική ιταλική ομάδα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Serie B φέτος και θέλει να πάρει την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία.

Άνθρωπος που ρωτήσαμε στην πιάτσα των μάνατζερ, με εμπειρία στο ιταλικό ποδόσφαιρο, μας υπενθύμισε ότι ο Παπασταθόπουλος κάποτε υποστήριζε ότι είναι μόνο Τζένοα στην Ιταλία. Αν και αυτά, λίγο-πολύ, ξεχνιούνται όταν περάσουν τα χρόνια.

Η Σαμπντόρια σαφώς και θα μπορούσε να του δώσει το πρεστίζ που ψάχνει μετά από τη μεγάλη καριέρα που έχει (που δεν το δίνει, λόγου χάρη, η Άσκολι που επίσης είναι στη Serie B), αλλά δεν μπορεί να του δώσει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που είχε στον Ολυμπιακό - Για παράδειγμα στο Λιμάνι λάμβανε μαζί με τα μπόνους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Στη Σαμπντόρια, αν τελικά εκεί είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα λάβει μάξιμουμ το 1/3 από το κασέ που είχε στον Πειραιά - Δηλαδή το πολύ 500.000-600.000 ευρω. "Λόγω ηλικίας αλλά και περιορισμών στα συμβόλαια, όταν πρόκειται για Serie B, μάξιμουμ θα βρει αυτό το ποσό", μετέφερε ο συνομιλητής μας.

Να πούμε και κάτι τελευταίο που μας σφύριξαν στο αυτί από την ιταλική πιάτσα των μάνατζερ: Μην δέσετε ότι θα προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή ή, πολύ περισσότερο, μην δέσετε ότι και να προχωρήσει, ο Σωκράτης θα είναι βασικός στη Σαμπντόρια. Όχι λόγω αξίας - Αυτό έλειπε άλλωστε! Ο άνθρωπος είναι παιχταράς και αυτό το ξέρουν όλοι.

Δεν έχει κάνει προετοιμασία όμως με καμιά ομάδα και, στα 35 του, χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί σε τοπ φόρμα. Προφανώς γνωρίζει το κορμί του και πώς να το φέρει σε συνθήκη αγώνων, αλλά από τις προπονήσεις με τη Νίκη Βόλου που έκανε μέσα στο καλοκαίρι, μέχρι να φτάσει να κάνει πρωταθλητισμό στη Serie B, υπάρχει μια κάποια απόσταση.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον... έδιωξε ο Μαρτίνεθ, τον "χρύσωσε" ο Μαρινάκης - Ανανέωσε κρυφά με αύξηση και φεύγει από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags