Facebook Pixel Ελλάδα: Έγκυρο ρεπορτάζ δίνει φαβορί την Ελλάδα για να φιλοξενήσει Προολυμπιακό τουρνουά!
| 2023-11-22 14:55:00

Έσκασε μόλις: Έγκυρο ρεπορτάζ δίνει φαβορί την Ελλάδα για να φιλοξενήσει Προολυμπιακό τουρνουά!

Sportdog Team
Έσκασε μόλις: Έγκυρο ρεπορτάζ δίνει φαβορί την Ελλάδα για να φιλοξενήσει Προολυμπιακό τουρνουά!

Νέο δημοσίευμα παρουσιάζει την Ελλάδα ως μία από τις χώρες φαβορί για να διοργανώσουν ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά.

Η έγκυρη ιστοσελίδα "BasketNews" μετέδωσε σήμερα την είδηση ότι η Ελλάδα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φιλοξενήσει ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά του Ιουλίου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η χώρα μας, μαζί με Λετονία, Ισπανία και Πουέρτο Ρίκο, είναι οι επικρατέστερες να διοργανώσουν τα τέσσερα τουρνουά, ενώ γίνεται και πιο ειδική αναφορά, αφού κατονομάζονται και οι Αθήνα, Βαλένθια και Ρίγα, ως οι πόλεις που θα αναλάβουν την φιλοξενία.

Η οριστική ανακοίνωση, πάντως, αναμένεται τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, τη μέρα δηλαδή που θα λάβει χώρα η κλήρωση για τα Προολυμπιακά τουρνουά στην Ελβετία, ενώ θυμίζουμε ότι η διεξαγωγή τους είναι προγραμματισμένη για τις 2-7 Ιουλίου του 2024.

Θυμίζουμε πως 24 ομάδες χωρισμένες σε 4 τουρνουά θα διεκδικήσουν τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Αναλυτικά, οι ομάδες είναι οι εξής: Πολωνία, Κροατία, Μπαχρέιν, Καμερούν, Μπαχάμες, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Σλοβενία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Γεωργία, Φινλανδία, Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Μεξικό, Λίβανος, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες, Αίγυπτος, Ανγκόλα, Ακτή Ελεφαντοστού.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει ο ΠΑΟ σε Μήτρου-Λονγκ με κορυφαίο Έλληνα - Βρήκε… νέο Μήτογλου - 3άρι "δώρο" από Σπανούλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags