Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα! Πρόβλημα με ξένο παίκτη στον Παναθηναϊκό ενόψει Περιστερίου - Υπέστη διάστρεμμα
Μπάσκετ
| 2023-05-25 18:54:00

Έσκασε τώρα! Πρόβλημα με ξένο παίκτη στον Παναθηναϊκό ενόψει Περιστερίου - Υπέστη διάστρεμμα

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Πρόβλημα με ξένο παίκτη στον Παναθηναϊκό ενόψει Περιστερίου - Υπέστη διάστρεμμα

Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 του Περιστερίου στην ημιτελική φάση των πλέι οφ και μετρά αντίστροφα για το 4ο ματς με τους «κυανοκίτρινους», το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (27/5, 19:15), στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 του Περιστερίου στην ημιτελική φάση των πλέι οφ και μετρά αντίστροφα για το 4ο ματς με τους «κυανοκίτρινους», το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (27/5, 19:15), στο Περιστέρι. Η προπόνηση των «πρασίνων» διεξήχθη με απόντα τον Πάρις Λι, καθώς ο Αμερικανός υπέστη διάστρεμμα στο Game 3.

Θα γίνει... αγώνας δρόμου από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, για να μπορέσει ν' αγωνιστεί ο Λι στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όταν το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να κάνει το 3-1 εκτός έδρας και να «σφραγίσει» την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Παππά για Γιαννακόπουλο και τη μεγάλη επένδυση στον ΠΑΟ - "Θα βάλει πολλά χρήματα για..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags