Ο Παναθηναϊκός νίκησε χθες την ΑΕΚ, αλλά η παρουσία του δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Δεν ήταν όσο κακή, όπως με το Περιστέρι και με την ΑΕΚ στο φιλικό του Σαββάτου, αλλά δεν ικανοποίησε και πολλούς. 

Βεβαίως, είναι ακόμη πολύ νωρίς να κριθούν ο Βόβορας και οι παίκτες του. Πρόκειται για καινούρια ομάδα με νέο διοικητικό καθεστώς και με όχι ιδιαίτερες οικονομικές δυνατότητες, μία ομάδα που χρειάζεται πίστωση χρόνου και επιείκεια. Αλλωστε, στόχος του Παναθηναϊκού πλέον δεν είναι η πρόκριση στο φάιναλ-φορ, αλλά η είσοδος στην οκτάδα.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού", πάντως, ένα δίκιο το έχουν όσον αφορά στη θέση του πλέι-μέικερ. Ακόμη το δείγμα γραφής είναι μικρό, Τζάκσον και Σαντ-Ρος θα παίξουν καλύτερα από ό,τι έχουν παίξει μέχρι στιγμής, εν τούτοις θα χρειαζόταν σε αυτό το σύνολο ένας πιο κλασικός πλέι-μέικερ. Ενας παίκτης στο στυλ του Λάνγκστον Χολ, που ήταν στον Προμηθέα και πήγε στον Ερυθρό Αστέρα. Και Τζάκσον, δηλαδή, και Σαντ-Ρος και Χολ. Όχι μόνο Σαντ-Ρος και Χολ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, πιστεύει πολύ στον Σαντ-Ρος σε αυτή τη θέση και γι' αυτό πορεύτηκε, όπως πορεύτηκε. Το αν θα αλλάξει ή όχι η μαγιά, θα εξαρτηθεί και από τα δύο πρώτα αποτελέσματα. Από την πρεμιέρα με τη Χίμκι και από το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Αν και στα δύο υπάρχουν ήττες, τότε πρέπει να περιμένουμε αλλαγές. Αν όχι στη θέση του προπονητή, σίγουρα σε αυτή του πλέι-μέικερ.

Οι "πράσινοι" φίλαθλοι φωνάζουν και για τη θέση του σέντερ. Μέχρι στιγμής ο Ογκαστ είναι άφαντος και ο Παπαγιάννης κινείται σε ρηχά νερά. Εκεί, όμως, μπορεί να παίξει και ο Μήτογλου και ο Μπέντιλ. Μπαίνει σιγά σιγά και ο Βουγιούκας. Η θέση του σέντερ άλλωστε δεν σου κάνει τη διαφορά. Στην κάνει, όμως, αυτή του πλέι-μέικερ και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για τέτοιο παίκτη, αν του στραβώσουν τα πρώτα αποτελέσματα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο... χουνέρι σε ΠΑΟ - "Βράζουν" οι Πράσινοι - Οι Αγγελόπουλοι γλίτωσαν τον Ολυμπιακό!