Facebook Pixel Μίσκο Ραζνάτοβιτς στον Παναθηναϊκό: Η λίστα με τα 4 κορυφαία ονόματα
Μπάσκετ
| 2023-04-22 12:31:00

Λίστα Ραζνάτοβιτς με 4 κορυφαία ονόματα σε Αταμάν - Εξωπραγματικό 48,6% στο τρίποντο - Ο όρος για Μπέικον

Sportdog Team

Ο Τούρκος "χτίζει" τον νέο ΠΑΟ με παίκτες που θα κάνουν διαφορά! Το Sportdog.gr παρουσιάζει το πελατολόγιο του γνωστού ατζέντη και αναλύει τις τέσσερις περιπτώσεις παικτών που θα απασχολήσουν σοβαρά τους Πράσινους με αφορμή το... restart που θα γίνει το φετινό καλοκαίρι.

Προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι οριστικά ο Εργκίν Αταμάν - Παναθηναϊκού, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς να έρχεται χθες άλλωστε στην Ελλάδα γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό. Για να κλείσει οριστικά, δηλαδή, το σπουδαίο deal μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Σέρβος μεγαλοατζέντης, όταν "κλειδώσει" και τυπικά η πρόσληψη του Αταμάν στο Τριφύλλι, τότε θα λάβει δράση ο ίδιος.

Όπως παραδέχθηκε για την ακρίβεια ο ίδιος ο Ραζνάτοβιτς στη συνέντευξή του στο SDNA, μόλις ο Τούρκος προπονητής πάρει επίσημα τα ηνία των Πράσινων, τότε θα προτείνει 7-8 παίκτες από το πελατολόγιο του, οι οποίοι κατά τη γνώμη του Μίσκο ταιριάζουν σε αυτό που θα θέλει να χτίσει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιο είναι το πελατολόγιο του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προκειμένου να διαπιστώσουμε και ποιοι θα μπορούσαν εν δυνάμει ν' απασχολήσουν τον Εξάστερο.

Έχουμε και λέμε: Μπίλι Μπάρον, Ροντρίγκ Μπόμπουα, Λούκα Μπογκντάνοβιτς, Άντε Ζίζιτς, Γιλμάζ, Λέο Βέστερμαν, Άλεξ Τάιους, Νεμάνια Νέντοβιτς, Κέντρικ Πέρι, Ντουέιν Μπέικον (βρίσκεται ήδη στον Παναθηναϊκό), Βασίλιε Μίτσιτς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Ζος Νίμπο, Τζαμέλ ΜακΛιν, Βλαντιμίρ Λούτσιτς, Ιωάννης Παπαπέτρου, Λακόμπ, Κάιλ Χάινς, Μήτρου-Λονγκ (απασχολεί ήδη σοβαρά τους Πράσινους), Ντάριους Χίλιαρντ, Μάρκο Γκούντουριτς, Ότις, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Ντραγκίσεβιτς, Νιχάντ Τζέντοβιτς, Μάρκους Ντένμον

Αυτοί είναι οι βασικοί πελάτες του Μίσκο Ραζνάτοβιτς από την ευρωπαϊκή αγορά. Πάμε λοιπόν να καταπιαστούμε ειδικότερα με κάποια δεδομένα. Οι παίκτες από την παραπάνω λίστα που θα μπορούσαν ρεαλιστικά ν' απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό είναι οι εξής: Ροντρίγκ Μπόμπουα, Ιωάννης Παπαπέτρου, Μπίλι ΜπάρονΌγκνιεν Ντόμπριτς. Και οι 4 συγκεκριμένοι είναι αθλητές οι οποίοι θα ταίριαζαν σε μία ομάδα με τα χαρακτηριστικά του Αταμάν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Τον Ροντρίγκ Μπόμπουα ο Τούρκος τεχνικός τον ξέρει πολύ καλά, φυσικά, από την κοινή τους παρουσία στην Εφές. Ο Γάλλος γκαρντ μπορεί να "περπατά" αισίως τα 35 του χρόνια, ωστόσο με άλλο ρόλο σ' ένα ρόστερ με μεγάλη δυναμική στην περιφέρεια (αποτελούμενη από γκαρντ όπως ο Βιλντόζα, ο Καμπάτσο, ο Μήτρου-Λονγκ, ο Γκριγκόνις), είναι ικανός να κάνει τη δουλειά. Ακόμα και στην κακή φετινή πορεία της Εφές, ο Μπόμπουα είχε το εξωπραγματικό 48,6% από το τρίποντο στην Euroleague, με μέσο όρο 10,8 πόντους ανά αγώνα. Αν πάλι δεν προχωρούσε η επιλογή Μπομπουά, τότε μία τοπ λύση για τη θέση "2" θα μπορούσε να ήταν ο Μπίλι Μπάρον της Αρμάνι, που εκτελούσε φέτος για τρεις με το εξαιρετικό και υψηλό 40,3% (σ.σ. 11 οι πόντοι του ανά αγώνα).

Η υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου, από την άλλη, δεν χρήζει ιδιαίτερα μεγάλης ανάλυσης. Εφόσον ο Παναθηναϊκός μπορεί να φέρει πίσω στο ΟΑΚΑ έναν Έλληνα πρώτης γραμμής, δεν θα χάσει την ευκαιρία. Διάθεση να γίνει αυτή η επιστροφή πράξη υπάρχει εκατέρωθεν, όμως τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει σε κάτι πιο χειροπιαστό, πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του διεθνούς φόργουορντ με την Παρτιζάν. Όσον αφορά τον Όγκνιεν Ντόμπριτς δεν υπάρχει κάτι απτό αυτή τη στιγμή, ωστόσο η αναφορά στο όνομά του γίνεται διότι προτείνεται σταθερά τα τελευταία καλοκαίρια και περιτριγυρίζει τον Παναθηναϊκό. Οπότε μετά από ακόμα μία πολύ καλή σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, αδιάφορα τα όσα έκανε δεν έχουν περάσει.

Πάμε να επαναλάβουμε και κάτι τελευταίο για τον Ντουέιν Μπέικον. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα αποφασίσει ο Αταμάν με την περίπτωση Μπέικον. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ έχει κλειστό διετές συμβόλαιο, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να το διακόψει ενόψει της νέας σεζόν. Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπέικον είχε φτάσει κοντά στην Εφές, πριν οι Τούρκοι υπογράψουν εν τέλει τον Κλάιμπερν, με τον Εργκίν Αταμάν να παίρνει τότε την απόφαση να μην προχωρήσει τη μεταγραφή του πρώην άσου της Μονακό. Τι θα επιλέξει αυτή τη φορά μαζί του στον Παναθηναϊκό;


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κροτίδα" Γιαννακόπουλου μετά τον Αταμάν - Τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Δύο-τρεις κινήσεις ακόμα! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags