Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Νίκολα Μίροτιτς: Απίστευτη αποκάλυψη Ομπράντοβιτς - Γι’ αυτό "χάλασε" του Μίροτιτς στην Παρτιζάν - "Αυτοί του άσκησαν πίεση"
Μπάσκετ
| 2023-10-05 16:24:00

Απίστευτη αποκάλυψη Ομπράντοβιτς - Γι’ αυτό "χάλασε" του Μίροτιτς στην Παρτιζάν - "Αυτοί του άσκησαν πίεση"

Sportdog Team

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση Μίροτιτς και τους λόγους που τελικά δεν υπέγραψε στην Παρτιζάν ο Ισπανός φόργουορντ.

Για πρώτη φορά για την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αποκάλυψε ότι τελικά "χάλασε" η μεταγραφή του Ισπανού σταρ στην Παρτιζάν, επειδή δέχτηκε πιέσεις από πολιτικά πρόσωπα και κύκλους της Εκκλησίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του "Ζοτς" στο "Nedeljnik":

«Κάποια πολιτικά πρόσωπα και μέλη της Εκκλησίας άσκησαν πίεση πάνω του και τελικά δεν ήρθε στην ομάδα μας. Έπειτα από αρκετές μέρες επικοινωνίας που είχε η ομάδα και εγώ προσωπικά μαζί του, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "κόουτς έρχομαι στη Παρτίζαν". Το μόνο που έμενε εκείνη τη στιγμή ήταν η υπογραφή των εγγράφων που θα ολοκλήρωνε την αποδέσμευσή του με τη Μπαρτσελόνα και μέχρι να συμβεί αυτό απλώς και εμείς και εκείνος περιμέναμε. 

Η αναμονή αυτή όμως, άλλαξε τα δεδομένα. Διότι, κατά τη διάρκειά της άλλαξε άποψη. Τον ρώτησα ποιος είναι ο λόγος και μου είπε ότι νιώθει πίεση. Του απάντησα πως όλοι νοιώθουμε πίεση και ότι αυτά τα πράγματα είναι μέρος της δουλειάς μας και του εξήγησα πως μπορεί να τα διαχειριστεί. Η πίεση αυτή προήλθε από πολιτικά πρόσωπα και από κύκλους της Εκκλησίας. Έτσι μου είπε. Δέχθηκε συγκεκριμένα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που δεν τα κατονόμασε,σε μένα τουλάχιστον, και αποφάσισε να μην κάνει αυτό το βήμα. Αυτά ξέρω για την ιστορία αυτή και μπορεί να σας τα επιβεβαιώσει και ο ίδιος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Γιαννακόπουλου! Μίλησε στους παίκτες για Ολυμπιακό και Σούπερ Καπ - Ποιο το... παράπονό του (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags