Facebook Pixel Δημήτρης Αγραβάνης - Ολυμπιακός: Γι’ αυτό βάζουν Stop σε Αγραβάνη στον Ολυμπιακό - Πρόβλημα με τα διαβαστήρια - Φέρνει σέντερ ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2023-10-29 12:30:00

Bάζουν Stop σε Αγραβάνη στον Ολυμπιακό - Πρόβλημα με τα διαβατήρια - Φέρνει σέντερ ο Μπαρτζώκας!

του Παναγιώτη Νικολάου

Η λύση του Έλληνα άσου και τι συμβαίνει με τον ΠΑΟ. Θα μπορούσε να επιστρέψει ξανά στο ΣΕΦ, αφού οι Πειραιώτες ψάχνουν... απεγνωσμένα πλέον Έλληνες παίκτες; Ποια θα είναι η επόμενη μεταγραφή; Το sportdog.gr αναλύει...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Αγραβάνης στη Nova και τη συνάδελφο Δώρα Παντέλη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μπασκετικό μέλλον του. Τι σχολίασε ο Έλληνας άσος; Ότι θέλει να παίξει ξανά μπάσκετ στο τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο, δηλαδή σε ομάδα Ευρωλίγκας.

Αρχικά πρέπει να πούμε ότι ο σοβαρός τραυματισμός τού Δημήτρη Αγραβάνη στο ντεμπούτο του με τη φανέλα τής Μπρεογκάν στο ισπανικό πρωτάθλημα (υπέστη βαριά θλάση και αποκόλληση προσαγωγού), είχε ως αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν από τον ισπανικό σύλλογο.

Το διάστημα της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε τουλάχιστον δύο μήνες, με τη διοίκηση της Μπρεογκάν να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη. Παρόλα αυτά ο καιρός θα περάσει σύντομα και μέσα στο επόμενο διάστημα (λογικά μέχρι το τέλος του 2023) ο Δημήτρης θα είναι σε θέση για να αγωνιστεί ξανά.

Κι εδώ είναι που έχει ενδιαφέρον μια ατάκα από τη Δ. Παντέλη, που σχολίασε απευθυνόμενη προς τον Αγραβάνη: "Δεν θα σε ρωτήσω σε ποιον από τους δύο θα ήθελες να έχεις ευκαιρίες, αλλά εγώ μπορεί να ξέρω πού θέλεις να πας". Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει καπνός και, ίσως, υπάρχει φωτιά για τον Δημήτρη Αγραβάνη σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

To sportdog έψαξε λίγο το θέμα, ρώτησε κι έμαθε τι μπορεί να ισχύει για τον 28χρονο άσο και τους δύο "αιώνιους", δεδομένου ότι ο Αγραβάνης είναι ψηλός που μπορεί να δώσει λύσεις κάτω από τη ρακέτα, έχει εμπειρία Ευρωλίγκας και γνωρίζει το βάρος και από τις δύο φανέλες.

"Για αυτό δεν τον πολυθέλουν στον Ολυμπιακό - Πρόβλημα με τα διαβατήρια - Ψηλό από το εξωτερικό ο Μπαρτζώκας"

"Κλειστό το ρόστερ, ο χώρος στη θέση του τόσο σε Ολυμπιακό όσο και σε Παναθηναϊκό είναι κλειστός. Δεν υπάρχει χώρος", μας είπε αρχικά άριστα πληροφορημένη πηγή από τον χώρο του μπάσκετ.

Ποιες είναι οι συνθήκες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τον Αγραβάνη;

"Στον Ολυμπιακό δεν τον.. .πολυθέλουν από τη στιγμή που πήγε στον Παναθηναϊκό. Αλλά και στον Παναθηναϊκό αν τον ήθελαν δεν θα τον κρατούσαν;".

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε καμία από τις δύο ομάδες;

"Στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να παίξει, γιατί έχουν πρόβλημα με τα διαβατήρια. Ο Ολυμπιακός ίσως χρειαστεί τρίτο ψηλό. Αν όχι τώρα, ίσως τον Φλεβάρη που δεν θα έχει λήξει ακόμα η προθεσμία της Ευρωλίγκας για μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός έχει Φαλ και Μιλουτίνοφ - Θα μείνει μόνο με έναν από τους δύο αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Αλλά παραμένει ερωτηματικό αν θα πάρει τον Αγραβάνη. Η πιάτσα λέει ότι θα κινηθεί για να αποκτήσει ψηλό, αλλά αν το κάνει θα πάρει ξένο".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-δώρο Αγγελόπουλων σε Μπαρτζώκα - Πρώην NBAer με 14,9 π. - Σε... διαμάχη με την ομάδα του!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags