Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ μετά τους δύο αγώνες στη «διαβολοβδομάδα», μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε την Πέμπτη, έβγαλε αντίδραση ως ομάδα και το θετικό που προκύπτει είναι πως εμφανίστηκαν κάποιοι παίκτες, όπως ο ΜακΚίσικ, που υπενθύμισε πως είναι σημαντικός στο ροτέισον της ομάδας, και ο Γκος, που επανεμφανίστηκε στα καλά του στάνταρ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σιγά-σιγά ο Πετρούσεφ θα παίρνει περισσότερο χρόνο, ενώ δείχνει μία ποιοτική προσθήκη, και είναι το 2ο 4άρι του Ολυμπιακού. Για τον Φαλ τι να πει κανείς… Που μπορεί να μην έχει υψηλά ποσοστά στο σκοράρισμα, αλλά προσφέρει σε πολλούς άλλους τομείς όπως οι ασίστ ή τα ριμπάουντ, που σε μερικά ματς είναι εξίσου σημαντικοί», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό είναι το ζητούμενο πλέον για τον Ολυμπιακό, αφού το μήνυμα από τη Γαλλία είναι πως μόνο καλύτερος μπορεί να εμφανιστεί από εδώ και πέρα ως σύνολο. Θα μοιραστεί και χρόνος συμμετοχής, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του ο Μήτρου-Λονγκ, ώστε να πάρει ρυθμό ενόψει της συνέχειας. Είναι ευχαριστημένοι με την προσαρμογή του, αφού και ο Γκος είναι καλά και ο ΜακΚίσικ επέστρεψε μετά από καιρό».