Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ύπουλο παιχνίδι με Βιλερμπάν - Τρέχουν για Ολυμπιακό οι..."
Μπάσκετ
| 2024-03-08 16:46:00

"Ύπουλο παιχνίδι με Βιλερμπάν - Καλά έκανε ο Αταμάν - Τρέχουν για Ολυμπιακό οι..." (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ύπουλο παιχνίδι με Βιλερμπάν - Καλά έκανε ο Αταμάν - Τρέχουν για Ολυμπιακό οι..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στις παγίδες που έχει για τον Παναθηναϊκό η αποψινή αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, ενώ μίλησε για τις πιθανές απουσίες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Καμία νίκη δεν είναι εύκολη και δεδομένη στην Ευρωλίγκα όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν, απόψε στο ΟΑΚΑ (21:15).

«Είναι αρκετά ύπουλο παιχνίδι και θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι σοβαρός για 40 λεπτά. Καλά έκανε ο Αταμάν και είπε πως διακρίνει μια χαλαρότητα, για να έχει τους πάντες σε εγρήγορση, γιατί δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν στην Ευρωλίγκα. Η Βιλερμπάν δεν έχει κάτι να χάσει, την περασμένη εβδομάδα έκανε τη ζημιά στην Αρμάνι. Σήμερα πάντως δεν θα έχει τον Λι και τον Σκοτ», ανέφερε.

«Ο Βιλντόσα και ο Αντετοκούνμπο κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζουμε να δώσει πράγματα ο Μπαλτσερόφσκι στο ‘5’ για να μη φανεί το κενό στους ψηλούς. Καλό θα είναι ο Παναθηναϊκός να κερδίσει και χωρίς να… αγχωθεί ιδιαίτερα, εν όψει και του ντέρμπι της επόμενης Πέμπτης», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθμολογία Euroleague: Συνεχίζει η ερυθρόλευκη ρελάνς για 4άδα - Ο Ολυμπιακός πιέζει τον ΠΑΟ πριν το ντέρμπι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags