Facebook Pixel Η Γερμανία θα πάρει το Μουντιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-06 10:00:00

Η Γερμανία θα πάρει το Μουντιάλ!

Η Γερμανία θα πάρει το Μουντιάλ!

Αρκετοί bookmakers θεωρούν πως Βραζιλία και Αργεντινή είναι τα μεγάλα φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρότι τα ρόστερ τους δεν θυμίζουν τα αντίστοιχα του παρελθόντος.

Ωστόσο, η Electronic Arts, δημιουργός της σειράς FIFA, έχει άλλη γνώμη. Το έχει ως παράδοση να ανακοινωνει την πρόβλεψή της για τη νικήτρια ομάδα του Μουντιάλ κι αυτό έπραξε και φέτος. Έτσι, ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες, ότι έτρεξε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο 2014 Fifa World Cup, με τις 32 ομάδες της διοργάνωσης να ελέγχονται από την CPU και πως νικήτρια αναδείχθηκε η Γερμανία.

Η EA εξομοίωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο 2014 Fifa World Cup και τέσταρε 32 ομάδες υπό τις συνθήκες αγώνων (δηλαδή αυτές που θα τεθούν αντίπαλες στους ομίλους και αντίστοιχα με τον ίδιο τρόπο όσες προκριθούν). Το αποτέλεσμα ήταν στον τελικό να περάσουν η Γερμανία και η Βραζιλία και νικήτρια να αναδειχθεί η Γερμανία με σκορ 2-1 στο Estádio do Maracanã στις 13 Ιουλίου. Η Γερμανία με αυτό τον τρόπο έγινε η πρώτη χώρα που κερδίζει Μουντιάλ σε διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στη Νότια Αμερική.

Η EA προέβλεψε πως τέσσερα χρόνια πριν η Ισπανία θα κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί, που έχουν κατά πολλούς το δυνατότερο πρωτάθλημα στον κόσμο, ήταν ούτως ή άλλως φαβορί για το Μουντιάλ 2010, σε αντίθεση με τη Γερμανία που έχει φέτος καλό ρόστερ αλλά θεωρείται αουτσάιντερ. 

Τέλος, η EA προέβλεψε ότι ο Νεϊμάρ της Βραζιλίας θα κέρδιζε το χρυσό παπούτσι στη διοργάνωση σκοράροντας 6 γκολ. Το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ το έβαλε ο Ινιέστα της Ισπανίας κόντρα στην Αγγλία.

Ακολουθούν οι προβλέψεις της EA Sports αναλυτικά:

Τελικός
Βραζιλία 1 – 2 (στην παράταση)

Τρίτη θέση
Πορτογαλία 1 – 3 Ισπανία

Ημιτελικά
Βραζιλία 1 – 0 Πορτογαλία
Ισπανία 0 – 0 Γερμανία (Γερμανία 5-4 στα πέναλτι)

Προημητελικά
Βραζιλία 2 – 2 Ουρουγουάη (Βραζιλία 4-3 στα πέναλτι)
Πορτογαλία 4 – 3 Νιγηρία
Αγγλία 0 – 2 Ισπανία
Γερμανία 2 – 1 Αργεντινή

Γύρος των 16
Βραζιλία 3 – 1 Ολλανδία
Ακτή Ελεφαντοστού 2 – 3 Ουρουγουάη
Γαλλία 0 – 1 Νιγηρία
Πορτογαλία 2 – 0 Ρωσία
Ισπανία 3 – 1 Μεξικό
Αγγλία 1 – 1 Κολομβία (Η Αγγλία 4-3 στα πέναλτι)
Αργεντινή 2 – 0 Εκουαδόρ
Βέλγιο 1 – 2 Γερμανία 

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags