Facebook Pixel Δεν μας τα λέει καλά η... Κολομβία!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-13 20:57:00

Δεν μας τα λέει καλά η... Κολομβία!

Δεν μας τα λέει καλά η... Κολομβία!

Δυο καθαρά γκολ του Μεξικού ακύρωσαν οι Κολομβιανοί ρέφερι στο ματς με το Καμερούν, καθώς φαίνεται πως δεν έβλεπαν τις... γραμμές! Πάντως οι Μεξικανοί νίκησαν τελικά 1-0 υπό βροχή.

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις του Ιάπωνα Νισιμούρα στο εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου με το πέναλτι-ανακάλυψη που υπέδειξε, έδωσε την ευκαιρία στη Βραζιλία να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη με 3-1 επί της Κροατίας, τη σκυτάλη των λαθών πήρε απόψε ο Ρόλνταν από την Κολομβία και ο συμπατριώτης βοηθός του.

Ο διαιτητής ακύρωσε δύο καθαρά γκολ που πέτυχε ο Μεξικανός Τζιοβάνι Ντος Σάντος στο 11ο και στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με το Καμερούν για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, στο 11' ο άσος της Βιγιαρεάλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 30' ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε ξανά δίχτυα, ωστόσο είδε ξανά σηκωμένο το σημαιάκι του βοηθού για οφσάιντ. Αυτή τη φορά η φάση ήταν σαφώς πιο δύσκολη από την πρώτη, ωστόσο με τη βοήθεια του ριπλέι φάνηκε ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Το γκολ που δικαιούνταν απόλυτα το Μεξικό ήρθε τελικά για τους παίκτες του Ερέρα στο 61'. Στην αρχή της φάσης, ο Ντος Σάντος "νικήθηκε" από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ, αλλά ο Περάλτα πήρε το... ριμπάουντ και "έγραψε" το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Όσο για το Καμερούν, η κορυφαία στιγμή για την ομάδα του Φίνκε σημειώθηκε στο 21', όταν ο Ετό με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Οτσόα έκανε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Μουκάτζο και κράτησε τη νίκη για το Μεξικό.

* Δεν αγωνίστηκε ο Άλαν Πουλίδο, που φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ βασικός αγωνίστηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ.

Μεξικό (Μιγκέλ Ερέρα): Οτσόα, Ροντρίγκες, Μαρκές, Ερέρα (90' Σαλτσίδο), Λαγιούν, Ντος Σάντος, Μορένο, Γουαρδάδο (69' Φαμπιάν), Περάλτα (73' Τσιταρίτο), Αγκιλάρ, Βάσκες.

Καμερούν (Φόλκερ Φίνκε): Ιτάνζ, Ασού-Εκοτό, Ενκουλού, Τζεουγκουέ (46' Νουνκό), Σονγκ (79' Γουεμπό), Μουκάτζο, Τσούπο-Μότινγκ, Σετζού, Ενό, Εμπιά, Ετό.

Κίτρινες: Μορένο (57') - Νουνκό (77')

Διαιτητής: Ρόλνταν (Κολομβία).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags