Facebook Pixel Τον ΠΑΟΚτσή τον είδαμε, τον Ολυμπιακό... όχι!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-13 21:12:00

Τον ΠΑΟΚτσή τον είδαμε, τον Ολυμπιακό... όχι!

Τον ΠΑΟΚτσή τον είδαμε, τον Ολυμπιακό... όχι!

Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της Εθνικής μας, το Μουντιάλ απέκτησε... ελληνικό χρώμα. Ποιος ΠΑΟΚτσής έπαιξε στη Βραζιλία και ποιος, υπό μεταγραφή, παίκτης στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε;

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Καμερούν, Σαρλ Ιτάνζ, αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με το Μεξικό για τον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 31χρονος πορτιέρο "νικήθηκε" στο 61' από τον Περάλτα, ωστόσο είδε άλλες δύο φορές την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του, με "δράστη" τον Ντος Σάντος, αλλά είχε "σύμμαχο" τον διαιτητή Ρόλνταν, που κακώς ακύρωσε τις προσπάθεις του Μεξικανού επιθετικού. Ο Ιτάνζ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός.

Όσο για τον Άλαν Πουλίδο, ο υπό μεταγραφή παίκτης στον Ολυμπιακό, παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο, καθώς δεν βρέθηκε στις επιλογές του προπονητή του, Μιγκέλ Ερέρα. Ο Πουλίδο φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags