Facebook Pixel Χάθηκε το τόπι με την Αλγερία!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-22 23:51:00

Χάθηκε το τόπι με την Αλγερία!

Χάθηκε το τόπι με την Αλγερία!

Ποιος το περίμενε να δούμε έναν τόσο ωραίο αγώνα μεταξύ της Αλγερίας και της Ν. Κορέας; Οι Αλγερινοί με ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο (προηγήθηκαν 3-0) πήραν τη νίκη με 4-2 και έγραψαν ιστορία, αφού έγιναν η πρώτη αφρικανική ομάδα που σκοράρει τέσσερις φορές σε Μουντιάλ.

Η Αλγερία με τη νίκη αυτή έφτασε τους τρεις βαθμούς, ενώ η Κορέα έμεινε στον έναν όσους έχει δηλαδή και η Ρωσία. Πρώτη με έξι είναι το Βέλγιο, που ήδη έχει προκριθεί. Την τρίτη και τελευταία αγωνιστική έχουμε Βέλγιο – Ν. Κορέα και Ρωσία – Αλγερία.

Αφεντικό με το... καλημέρα!

Η Αλγερία μπήκε δυνατά στο ματς και από τα πρώτα λεπτά κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, ενώ πριν φύγει το πρώτο δεκάλεπτο, έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Πρώτα με τον Μπραχίμι στο 4ο λεπτό, με τον διαιτητή μάλιστα στην συγκεκριμένη φάση να μην δίνει «καθαρό» πέναλτι σε ανατροπή του Φεγκουλί, αλλά και με την κεφαλιά του Σλιμανί στο 9'. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 26'... διόρθωσε τα πράγματα, καθώς κινήθηκε εξαιρετικά στην περιοχή των Κορεατών και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των Αλγερινών, οι οποίο στο 28' με κεφαλιά του Χαλίς έκαναν το 2-0, ενώ στο 37' ο Τζαμπού με υπέροχο πλασέ έγραψε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Έδειξε... ζωή η Κορέα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορέα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 50' ευτύχησε να μειώσει σε 3-1 με τον Σον, μετά από ωραία ενέργεια. Η Αλγερία όμως δεν είχε καμία διάθεση να... μπει σε περιπέτειες και στο 62' πέτυχε ένα από τα πιο ωραία γκολ της διοργάνωσης. Ο Μπραχίμι έπαιξε εξαιρετικά το 1-2 με τον Φεγκουλί και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 4-1. Πάντως ούτε αυτό το γκολ... πτόησε τους Κορεάτες, οι οποίοι στο 72' μείωσαν με κοντινή προβολή του Κου και στο τελευταίο εικοσάλεπτο τα... έδωσαν όλα για την ισοφάριση. Έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες, όμως το 4-2 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags