Facebook Pixel Τι "τρέχει" με το γκολ της Εθνικής;
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-25 19:48:00

Τι "τρέχει" με το γκολ της Εθνικής;

Τι "τρέχει" με το γκολ της Εθνικής;

Γιατί κανένα κανάλι δεν παίζει το γκολ της Εθνικής ομάδας στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού; Η απάντηση σε ένα κλικ...

Η πρόκριση της Εθνικής στους "16" του Μουντιάλ, μετά τη νίκη της με 2-1 εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού μοίρασε χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα. Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά έκρινε το αποτέλεσμα και από χθες το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με το φάουλ και την εκτέλεση του εκτέλεση του πέναλτι παίζεται σχεδόν παντού!

Ωστόσο, το στιγμιότυπο δεν παίχτηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς και αυτό γιατί η μετάδοσή του κοστίζει 1500 ευρώ το λεπτό! Συνεπώς, ενώ στην τηλεόραση απαγορεύεται η οποιαδήποτε προβολή φάσεων του αγώνα, στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας από εμάς να δει οποιοδήποτε στιγμιότυπο επιθυμεί.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Πέτρος Κωστόπουλος σήμερα μέσα από το βήμα του "Πρωινό mou", επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: "Άλλο δεν έχουμε από κει; Ξέρετε θα σας πω την αλήθεια τι γίνεται. Θα θέλαμε να δείξουμε πάρα πολλά.

Δεν μπορούμε να δείξουμε πάρα πολλά, γιατί κοστίζουν πάρα πολλά. Η συμφωνία της UEFA, ξέρω εγώ με την ΕΡΤ, είναι να πληρώνεις ένα χιλιάρικο για ένα λεπτό, μισό λεπτό κάτι τέτοιο από τις εικόνες. Και εμείς που δεν έχουμε λεφτά ούτε έξω να πάμε , σε ένα ξενοδοχείο να δούμε θάλασσα, δε μπορούμε να δώσουμε λεφτά για ένα μόνο λεπτό και σωστό. Γι’ αυτό τα κανάλια δεν παίζουν, πέρα από εκτός από τις ειδήσεις που είναι ελεύθερο για ένα λεπτό".

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags