Facebook Pixel Τεράστια προσφορά η απουσία Κατσουράνη
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-25 21:21:00

Τεράστια προσφορά η απουσία Κατσουράνη

Τεράστια προσφορά η απουσία Κατσουράνη

Κάποια κοριτσάκια με συμπεριφορά επιδημίας από χολέρα, τα οποία κυκλοφορούν χωρίς την μαμά τους, θαρρούν πως η εθνική ομάδα είναι δική τους. Μόνο δική τους. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας

Τους δίνω την άχρηστη βέβαια γι' αυτούς πληροφορία ότι η εθνική ομάδα στο μουντιάλ είναι όλων των Ελλήνων.

Το ότι δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο με τα δικά τους μάτια, δεν σημαίνει ότι θα μας πάρουν τις ταυτότητες. Δεν θα μας βλέπουν σαν Έλληνες. Ούτε ότι θα πρέπει να ξαναγράφεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες.

Μιλάμε για μπάλλα, όχι για θρησκεία. Δηλαδή; Ρίχνει ένα σεισμό, έναν κατακλυσμό ο Θεός και όποιος τολμήσει να πει ότι φταίει ο μεγαλοδύναμος θα τον βγάλουν άθεο. Όχι, ρε. Μια ομάδα που δεν βλεπόταν με τίποτα η Ελλάδα κόντρα στην Κολομβία και Ιαπωνία και όποιος έλεγε ό, τι έβλεπαν τα ματάκια του ήταν κομπλέξα. Ανθέλληνας. Όχι, ρε.

Άγιος ο Θεός όταν κάνει καλό, Άγιος ο Θεός κι όταν κάνει κακό. Α, έτσι; Εθνική ομάδα είναι αυτη, αγία ομάδα θα πούμε κι ας μοιάζει με πατσαβούρα. Όχι, ρε.

Προτεραιότητα του Σάντος και το Πάτερ Ημών δεν είναι απλά η άμυνα. Είναι μη φάμε γκολ. Ποντάρουμε στο πάθος και τη ψυχή, μόνον για να μη σκοράρει ο αντίπαλος. Όχι, ρε, δεν την θέλω τέτοια εθνική. Δεν την χειροκροτώ.

Έλληνας είμαι και συμφωνώ μ' όλο τον πλανήτη που χαρακτήρισε αντιπαθητική, αντιποδοσφαιρική την ελληνική ομάδα στα δύο πρώτα ματσάκια. Παρακάτω.

Τι συνέβη που η Ελλάδα άλλαξε ταυτότητα κόντρα στην χύμα ομάδα της Ακτής. Αυτό δεν το είδανε; Ότι η Ακτή άφηνε τεράστιους χώρους, σαβάνες ολόκληρες στον αντίπαλο. Και ακόμα ότι μας έκανε καλό η απουσία του Κατσουράνη, που φροντίζει στην πιστή εφαρμογή του “συστήματος” Σάντος. Όχι στις αντεπιθέσεις και ό, τι βγει. Ακόμα κι όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Ακόμα κι όταν ο αντίπαλος δεν είναι ανώτερος.


ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ τον πυρόκαυλο και φιλόδοξο Σάμαρη κι όχι τον έμπειρο Κατσουράνη ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags