Facebook Pixel Πύρρος: Μπράβο στους διεθνείς που ζητούν προπονητήριο αντί για πριμ
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-29 18:33:00

Πύρρος: Μπράβο στους διεθνείς που ζητούν προπονητήριο αντί για πριμ

Πύρρος: Μπράβο στους διεθνείς που ζητούν προπονητήριο αντί για πριμ

Την ανησυχία του για το κλείσιμο του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά, εξέφρασε ο Ολυμπιονίκης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα για την αποψινή αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα (23:00, ΝΕΡΙΤ) και παράλληλα συνεχάρη τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεν ζητάνε πριμ για τυχόν διακρισή τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Oι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας,προς τιμή τους, δεν ζητάνε πριμ για τυχόν διάκρισή τους στο Παγκόσμιο, αλλά ζητάνε από την Πολιτεία να δημιουργηθεί ένα μόνιμο κέντρο προετοιμασίας για την Εθνική ομάδα.

Μπράβο τους!
Δεσμεύτηκε και ο πρωθυπουργός!
Είναι όμως ένα αίτημα που δεν αφορά μονάχα στο ποδόσφαιρο και κυρίως δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Σε λιγότερο από τρεις μήνες το αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά, προπονητήριο για πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου, κλείνει και ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο. Από την επόμενη μέρα του αγώνα μου, το 2004, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ φωνάζω για το πρόβλημα χώρων άθλησης, για τα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι κλειδωμενα και ρημάζουν.

Εύχομαι οι ποδοσφαιριστές να φωνάζουν δυνατότερα και να φωνάζουν μαζί μας. Καλή επιτυχία απόψε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags