Facebook Pixel Απίστευτες αποκαλύψεις Μπόατενγκ για τη Γκάνα!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-30 02:10:00

Απίστευτες αποκαλύψεις Μπόατενγκ για τη Γκάνα!

Απίστευτες αποκαλύψεις Μπόατενγκ για τη Γκάνα!

Μετά την αποπομπή του από την αποστολή της Γκάνας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του, κάνοντας απίστευτες αποκαλύψεις για άθλιες συνθήκες και το περιστατικό με τον προπονητή του Κέσι Άπια.

"Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσαν να οργανώσουν μία προετοιμασία για Μουντιάλ, τόσο άσχημα. Τα ξενοδοχεία, οι πτήσεις, όλα ήταν τόσο ερασιτεχνικά", είπε ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός.

Και συνέχισε: "Στην πρώτη μας πτήση από το Άμστερνταμ στο Μαϊάμι έπρεπε να ταξιδέψουμε σε δύο γκρουπ. Το ένα γκρουπ πέρασε από την Ατλάντα και το άλλο από την Ν. Υόρκη. Μείναμε εννιά ώρες στο αεροδρόμιο. Για να πάμε από εκεί στη Βραζιλία, περάσαμε δώδεκα ώρες στην οικονομική θέση.

Τα πόδια πονούσαν. Και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ήταν με τη σύζυγό του και τα παιδιά του σε ειδική θέση. Στη Βραζιλία είχαμε μια κανονική πτήση, αλλά χάσαμε τις βαλίτσες μας. Μείναμε χωρίς παπούτσια για μέρες. Μία καταστροφή. Πριν από το παιχνίδι με τις Η.Π.Α κοιμηθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο που δεν είχε εξαερισμό.

Το ξενοδοχείο είχε πισίνα, αλλά από το ταβάνι έτρεχε νερό.", δήλωσε ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επίμαχο περιστατικό με τον προπονητή του Κέσι Άπια.

"Τον ρώτησα αν είχε κανένα πρόβλημα μαζί μου. Φώναξε, με προσέβαλλε και με έδιωξε από την ομάδα. Το πριμ ήταν το μικρότερο πρόβλημα. Απλά θέλαμε να ξέρουμε πού πήγαν τα χρήματα με τόσους χορηγούς."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags