Facebook Pixel Τέλος εποχής για τον αρχηγό Καραγκούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-30 02:21:00

Τέλος εποχής για τον αρχηγό Καραγκούνη!

Τέλος εποχής για τον αρχηγό Καραγκούνη!

Την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα επιβεβαίωσε ο Γιώργος Καραγκούνης, μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα. Πικραμένος ο αρχηγός τόνισε πως η Ελλάδα έχει μέλλον.

"Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο χάλασε την ισορροπία μας για κάποια λεπτά. Στη συνέχεια αρχίσαμε να ανεβαίνουμε, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα πιέσαμε τον αντίπαλο, άλλοτε με ορθόδοξο τρόπο και άλλοτε με ανορθόδοξο. Πιέσαμε πολύ στην παράταση, όπου θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι πριν πάει στα πέναλτι, μια διαδικασία όπου όποιος είναι ο πιο τυχερός θα κερδίσει. Δεν ήμασταν εμείς και είμαστε λυπημένοι γιατί τα δώσαμε όλα", δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Κρίμα που δεν πανηγυρίσαμε για άλλη μια φορά. Όλοι οι Έλληνες ξέραμε ότι όλη η Ελλάδα ήταν μαζί μας σήμερα. Νιώθαμε τη θετική τους ενέργεια. Είμαστε λυπημένοι που δεν τα καταφέραμε. Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Θέλαμε να περάσουμε, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι και δεν αλλάζει. Τα δώσαμε όλα, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι την προσπάθειά μας. Σε κάθε παιχνίδι παίζαμε κόντρα σε όλους, ήμασταν πάντα φιλοξενούμενοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ελληνική ομάδα μεγάλωσε σε αυτό το τουρνουά, τα νέα παιδιά πήραν εμπειρίες, δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags