Οι τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές ήταν σοβαρό πλήγμα και η παρουσία στον πάτο της Μπουντεσλίγκα οδήγησε στην παραίτηση-απόλυση του Μπρούνο Λαμπαντία. Ωστόσο, ο αντικαταστάτης του στον πάγκο, Τόμας Σνάιντερ ξεκίνησε την Πέμπτη με τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League από την ανίσχυρη Ριέκα. Η Στουτγκάρδη βυθιζόταν και χρειαζόταν κάτι δυνατό για να πάρει τα πάνω της.

Βέβαια κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το θύμα θα ήταν η αρκετά καλή μέχρι τώρα Χόφενχαϊμ. Οι Σουήβοί όμως τους διέλυσαν με 6-2 και έδωσαν έναν καλό λόγο στο κοινό τους να χαμογελάσει για πρώτη φορά φέτος. Ηρωες του απογέυματος ο διάσημος Ιμπίσεβιτς που σημείωσε χατ τρικ (19', 47', 63') και ο άσημος Τίμο Βέρνερ. Ο τελευταίος είναι ένας 17χρονος (έκανε ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική) που μοίρασε δύο ασίστ και εντυπωσίασε.

Το σκορ είχε ανοίξει για τους γηπεδούχους ο Ρούντιγκερ (12'), ενώ δύο τεμάχια πρόσθεσε και ο Μαξίμ (238', 55'). Ο Φόλαντ (26') είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1, με τον Φερμίνο να κάνει το 6-2 στο 87'.

Πηγή: gazzetta.gr