Το θέμα αποκαλύπτει μία ακόμα φορά η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, στο twitter, που έχει αποδείξει ότι "το έχει" το ρεπορτάζ...

O Νίκος Aναστόπουλος, λοιπόν, ένα από τα πρώτα που ρώτησε όταν έφτασε στα Χανιά για να αναλάβει τον Πλατανιά, ήταν ποιό μαγαζί φτιάχνει τον καλύτερο εσπρέσο στην πόλη!

Μέχρι και τον Ηρακλειώτη φίλο του Νίκο Μαχλά συμβουλεύτηκε, για να είναι σίγουρος για την επιλογή του. Το καλύτερο, όμως, το φυλάξαμε για το τέλος: Ο αλενατόρε έδωσε... παραγγελία για να του πάνε και "εσπρεσιέρα" στα αποδυτήρια του γηπέδου του Πλατανιά, προκειμένου να μπορεί να πίνει την καφεδιά του και στα αποδυτήρια!..