Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Γκέκα για την Τούμπα!
| 2015-09-29 20:36:00

Τρομερή ατάκα Γκέκα για την Τούμπα!

Τρομερή ατάκα Γκέκα για την Τούμπα!

Τι και αν δεν έχει φορέσει ποτέ την φανέλα του ΠΑΟΚ; Ο Φάνης Γκέκας έχει παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος στην Τούμπα και για αυτό... προειδοποιεί την Ντόρτμουντ.
 

Ο Φάνης Γκέκας, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις τοποθετήθηκε αναφορικά με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την μεταγραφή του Μπερμπάτοφ.
 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φάνης Γκέκας στον ArenaFM 89.4:

«Να παίζεις στην Τούμπα είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό. Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι από τους πιο φανατικούς στην Γερμανία και είναι γνωστό ότι έχουν ένα από τα καλύτερα γήπεδα. Δεν ξέρω αν θα επηρεαστεί η Μπορούσια από την ατμόσφαιρα, έχει συνηθίσει από τέτοια γήπεδα αν και για να πούμε την αλήθεια σαν την Τούμπα δεν έχει. Σίγουρα πάντως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι δεδομένο».

Για την Μπουντεσλίγκα: «Για μένα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, μαζί με την Πρέμιερ Λιγκ».

Για την Ντόρτμουντ: «Είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, μπορεί να μην τα πάει τόσα καλά τελευταία αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Παραδοσιακά είναι πολύ γρήγορη στην κυκλοφορία της μπάλας, έχει πολύ γρήγορες μεταβιβάσεις από την άμυνα στην επίθεση και είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, εντάξει έφυγε ο Λεβαντόφσκι αλλά έχει πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές".

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Μπερμπάτοφ. Πολύ μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βοηθηθεί από την ομάδα, μόνος τους κανένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι πολύ ωραίο πάντως που έρχονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Ο Μπερμπάτοφ έχει τόσα πολλά παιχνίδια στην πλάτη του και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ σε τέτοια παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντόρτμουντ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιβάλει τον δικό του ρυθμό αλλά και να χαλάσει τον ρυθμό της Ντόρτμουντ. Πρέπει να έχει υπομονή στο παιχνίδι του γιατί αν ακολουθήσει τον ρυθμό της Ντόρτμουντ το έχει χάσει το παιχνίδι».

Για την Εθνική ομάδα και την κακή κατάσταση την οποία βρίσκεται: «Μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βγάλουν την ομάδα από αυτή την κατάσταση. Κανένας άλλος, ούτε ο προπονητής ούτε κανείς. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Ο προπονητής μπορεί να αλλάξει λίγο την ψυχολογία αλλά οι παίκτες μπορούν να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που ήταν».

Για την Λάρισα : «Χάρηκα πολύ που ξεκίνησε η Λάρισα με νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Δεν πρέπει να μένουμε μόνο στα λόγια αλλά να γίνονται πράξεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags