Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-"φωτιά" για Πούγγουρα - Τον παρακολούθησε σημαντικός κόουτς - "Ντριν" το τηλέφωνο;
| 2019-12-20 13:10:00

Αποκάλυψη-"φωτιά" για Πούγγουρα - Τον παρακολούθησε σημαντικός κόουτς - "Ντριν" το τηλέφωνο;

Sportdog Team
Αποκάλυψη-"φωτιά" για Πούγγουρα - Τον παρακολούθησε σημαντικός κόουτς - "Ντριν" το τηλέφωνο;

Τι συμβαίνει.

Στη συνάντηση που είχε ο Τζον Φαν Σχιπ με τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Νίκος Παγκάκης, υπογραμμίζοντας τις πιθανότητες που έχει ο Αχιλλέας Πούγγουρας να κληθεί στην Εθνική.

«Ο Φαν Σχιπ είχε συζήτηση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Δώνη, όταν επέτρεψαν από Ηράκλειο. Προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχει ο Πούγγουρας, επειδή υπάρχει το πρόβλημα με τον Χατζηδιάκο. Τον Μπουζούκη τον έχει στο μυαλό του εδώ και καιρό και ο Χατζηγιοβάννης είναι στο κάδρο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του.

«Ήταν καλύτερα ο Πούγγουρας, δεν ανησυχούν για το ότι έχει χάσει προπονήσεις. Αν δεν πονάει, θα αγωνιστεί, ασχέτως αν έχει χάσει προπονήσεις», σχολίασε αρχικά, ενώ για το αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί κόντρα στον Άρη είπε: «Θα έχει πολλές αλλαγές η άμυνα. Έχει βρει ισορροπία στην άμυνα ο Παναθηναϊκός, αλλά χάνει στο επιθετικό κομμάτι, αφού οι αμυντικοί του δίνουν ώθηση μπροστά».

Επιπλέον, σχολίασε την αποχώρηση του Αντονί Μουνιέ, την περίπτωση του Οικονόμου που χαρακτήρισε ως την πιο δύσκολη και την επικείμενη ΑΜΚ.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags