Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο! Ο Φαν Ντάικ κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του - Η τρομακτική ιστορία του Ολλανδού άσου
| 2020-06-02 04:32:00

Απίθανο! Ο Φαν Ντάικ κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του - Η τρομακτική ιστορία του Ολλανδού άσου

Sportdog Team
Απίθανο! Ο Φαν Ντάικ κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του - Η τρομακτική ιστορία του Ολλανδού άσου

Λίβερπουλ: Μια ιστορία από το παρελθόν αποκάλυψε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μιλώντας στο ESPN.

Ο Ολλανδός άσος των Κόκκινων σε ηλικία 20 χρονών είχε έντονους πόνους στην κοιλιά και έτσι επισκέφτηκε το νοσοκομείο στο Χρόνινγκεν με τη μητέρα του.

Εκεί διαπιστώθηκε το πολύ σοβαρό πρόβλημα και ο κίνδυνος που διέτρεχε η ζωή του! Λοίμωξη στα νεφρά, σκωληκοειδίτιδα και περιτονίτιδα μαζί!

Έπρεπε να μπει στο χειρουργείο κι όχι μόνο αυτό, αλλά να... βγει νικητής από μια μεγάλη μάχη! Οι γιατροί μετέφεραν στη μητέρα του το πολύ άσχημο σενάριο που θα μπορούσε να έχει συμβεί και της ανέφεραν ότι καλό θα ήταν ο τότε νεαρός ποδοσφαιριστής να γράψει κάπου τις τελευταίες του επιθυμίες!

«Ακόμα θυμάμαι να είμαι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και το μοναδικό που θυμάμαι είναι να έχω παντού σωληνάκια και καλώδια. Το σώμα μου ήταν σε κάκιστη κατάσταση και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είναι λογικό εκείνες τις στιγμές να περνούν από το μυαλό σου τα χειρότερα σενάρια. Η ζωή μου διέτρεχε τεράστιο κίνδυνο. Προσευχόμασταν με τη μητέρα μου και υπογράψαμε κάτι έγγραφα πως αν τελικά πέθαινα, τα μισά χρήματά μου θα πήγαιναν στη μάνα μου. Κανείς δεν ήθελε να το συζητά, αλλά ήταν ένα ενδεχόμενο και μπορούσα να είχα “φύγει”...» είπε ο Φαν Ντάικ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags