Facebook Pixel Τα μυστικά της ευτυχίας του Ντε Μπρόινε; Ο προσωπικός Σεφ και η Ορνιθολογία…
| 2023-05-11 21:22:00

Τα μυστικά της ευτυχίας του Ντε Μπρόινε; Ο προσωπικός Σεφ και η Ορνιθολογία…

Sportdog Team

 Ισοφαρίζοντας στο «Μπερναμπέου» το εξίσου, εκπληκτικό γκολ του Βινίσιους ο Βέλγος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε κράτησε ζωντανή, για το βράδυ της Τρίτης με τη Ρεάλ την υπόθεση πρόκρισης στον τελικό του φετινού Champions League.

 Δεν είναι όμως τυχαία, η ευτυχισμένη περίοδος που διανύει, εντός κι εκτός γηπέδων: πολλά οφείλονται στην όμορφη οικογένεια που δημιούργησε με την σύζυγό του, Βελγίδα μοντέλο, Μισέλ Λακρουά, τα τρία τους παιδιά, Μέιζον Μίλιαν, Ρόουμ και Σούρι. Στην πρόσληψη του προσωπικού Σεφ και βραβευμένου με δύο αστέρια Μισλέν, Τζόνι Μαρς που του ετοιμάζει καθημερινά ταπεράκια για να μην νοσταλγεί την κουζίνα της μαμάς. Αλλά και στο ασυνήθιστο, για ποδοσφαιριστή χόμπι της Ορνιθολογίας και τη διάσωση σπάνιων ειδών πουλιών από τον αφανισμό, Επιστήμη την οποία στηρίζει προσωπικά, μέσω της Kevin De Bruyne Foundation.

 Σπάνιος, λοιπόν, σαν άνθρωπος, σπάνιος και ταλαντούχος σαν ποδοσφαιριστής. Και να φανταστεί κανείς ότι τον είχε η Τσέλσι μες στο σπίτι της, τις σεζόν ’13-’15, τότε όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον είχε κρίνει ανώριμο προτείνοντάς του να «ψηθεί» στη Γερμανία…     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags