Facebook Pixel Ίντερ Μαϊάμι: Πάει να τινάξει την... μπάνκα η Ίντερ Μαϊάμι - Έτοιμη να κλείσει δύο ακόμα πασίγνωστους παίκτες από Ισπανία
| 2023-07-02 22:38:00

Πάει να τινάξει την... μπάνκα η Ίντερ Μαϊάμι - Έτοιμη να κλείσει δύο ακόμα πασίγνωστους παίκτες από Ισπανία

Sportdog Team
Πάει να τινάξει την... μπάνκα η Ίντερ Μαϊάμι - Έτοιμη να κλείσει δύο ακόμα πασίγνωστους παίκτες από Ισπανία

Η αμερικανική ομάδα έχει μέχρι στιγμής κάνει την μεταγραφή του καλοκαιριού μιας και έχει συμφωνήσει με τον Λιονέλ Μέσι, ενώ παίκτης της είναι και ο Σέρχιο Μπούσκετς, όμως φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει τις... εκπλήξεις.

Ίντερ Μαϊάμι: Να συνεχίσουν τις εντυπωσιακές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι φαίνεται ότι θέλουν οι άνθρωποι της αμερικανικής ομάδας, μιας και μετά τις μεταγραφές των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπούσεκετς είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν ακόμα μια... διπλή βόμβα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα Μέσα από το εξωτερικό η Ίντερ Μαϊάμι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ζόρντι Άλμπα που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και μάλιστα φαίνεται ότι σε μερικές μέρες θα υπάρχουν και ανακοινώσεις, ενώ έχει ξεκινήσει συζητήσεις και με τον Σέρχιο Ράμος, που είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Παρί Σεντ Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακασέτας ο... Μασούρας με μεγάλο συμβόλαιο και "δώρο" Πέλκα - Φέρνει κι άλλο φορ με 2 εκατ. ο Γ. Σαββίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags