Η Αμπερντίν κατηγόρησε τον ΠΑΟΚ για ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή, Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ, με την πλευρά του Δικεφάλου να κάνει να λόγο για "προϊόν φαντασίας".

Με την υπόθεση ασχολήθηκε το Sky Sports, που επικοινώνησε με την πλευρά του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου αρνήθηκαν την ύπαρξη οποιασδήποτε ρατσιστικής συμπεριφοράς και τόνισαν μεταξύ άλλων ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιου είδους ζητήματα στην Τούμπα, αφού ο σύλλογος είναι από τη φύση του κατά του ρατσισμού.

«Και στα δύο παιχνίδια, στο Αμπερντίν και στη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι έγιναν απόλυτα αποδεκτοί από τις τοπικές κοινωνίες. Εγιναν δύο θεαματικά παιχνίδια, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό περιστατικό προσβολής ή επιθετικές συμπεριφορές. Οι δύο ομάδες είχαν άψογη συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε από Ελληνες πρόσφυγες, είναι από τη φύση του ενάντια στον ρατσισμό και στην Τούμπα αντιμετωπίσαμε κάθε είδους προβλήματα στο παρελθόν, εκτός από οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ομάδα.

Και συνέχιζαν: «Οι αρμόδιοι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα, οπότε για εμάς το πιο σημαντικό παραμένει η ωραία ανταλλαγή ποδοσφαιρικής κουλτούρας και στα δύο παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Τσορμπατζόγλου: Η ερώτηση που έκανε σε Λουτσέσκου κι έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου!