Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ενδιαφέρουρα η διαχείριση Γιοβάνοβιτς με Μαρσέιγ - Περσινός MVP του Παναθηναϊκού ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-04 14:06:00

"Ενδιαφέρουρα η διαχείριση Γιοβάνοβιτς με Μαρσέιγ - Περσινός MVP του Παναθηναϊκού ο..."

Sportdog Team
"Ενδιαφέρουρα η διαχείριση Γιοβάνοβιτς με Μαρσέιγ - Περσινός MVP του Παναθηναϊκού ο..."

Ο Διονύσης Δεσύλλας κατέγραψε τη διάθεση όλων στον Παναθηναϊκό για "μάχη" με τη Μαρσέιγ και… όπου βγει.

Με άλλα δεδομένα θα κατέβει ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια του απέναντι στη Μαρσέιγ αφού, για πρώτη φορά επί ημερών Γιοβάνοβιτς, δεν θα είναι το φαβορί, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Από χθες ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστές τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα, την αναμενόμενη του Σένκεφελντ με τον Πάλμερ-Μπράουν και την άλλη που ψάχναμε, το ποιος θα έβγαινε εκτός για να μπει ο Τσέριν. Ήταν ο ανέτοιμος Ζέκα. Αν θα κάνει ξανά άλλη αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς, μέχρι δύο μέρες πριν το πρώτο ματς που έχει το δικαίωμα, θα το δούμε. Το έκανε πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Ντνίπρο, τώρα δεν ξέρω. Από σήμερα όλοι κινούνται σε ρυθμούς Μαρσέιγ, αρχίζει επί της ουσίας η προετοιμασία. Γίνεται η ανάλυση του αντιπάλου και θα παρουσιαστεί στους παίκτες. Τα ατού, τις αδυναμίες, όπως γίνεται πάντα πριν τα παιχνίδια.

 

Μένει να δούμε αν ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει κάτι διαφορετικό σε επίπεδο 11άδας ή όχι. Τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά, πάντως, από εκείνα με τη Ντνίπρο. Θα πρέπει να καταστρώσει ένα πλάνο για να αντέξει στην πίεση της Μαρσέιγ και ένα πλάνο για να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει. Επί των ημερών Γιοβάνοβιτς είναι από τα λίγα ματς που ο Παναθηναϊκός πηγαίνει ως αουτσάιντερ και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα το διαχειριστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε τον Τσέριν εκ των περυσινών MVP του Τριφυλλιού και τόνισε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύει πάρα πολύ ο Γιοβάνοβιτς, καθώς είναι πλέον διεθνής, ωριμάζει και είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή του.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας μετέφερε την διάθεση και την λογική που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και είναι «πάμε να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε», παρότι έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του σε ευρωπαϊκούς ομίλους, στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από... Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στον ΠΑΟ - Επικίνδυνος στα στημένα - Η μεγάλη διαφορά με Σένκεφελντ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags