ΠΑΟΚ: Τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της μάχης για την πρωτιά στον όμιλο του Conference κόντρα στην Άιντραχτ, στη Φρανκφούρτη, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, όπου αρχικά αναφέρθηκε στον ορισμό του Πολωνού Νταμιάν Σιλβέστρζακ.

«Σε να σπουδαίο παιχνίδι, όπου παίζεται η πρωτιά, η UEFA όρισε έναν πολύ άπειρο διαιτητή. Ποιος ξέρει; Τους τελείωσαν οι καλοί; Τα έχει, πάντως, αυτά το Conference, ωστόσο ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην Ευρώπη δεν έχει κακές διαιτησίες σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου έχει κάποιες».

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε για τα αγωνιστικά σημειώνοντας ότι αν ήταν στο 100% ο Μπάμπα δεν θα υπήρχε κανένας γρίφος για την 11άδα και ανέλυσε το σκεπτικό του Λουτσέσκου να ξεκινήσει τον Βιεϊρίνια στο αριστερό και τον Κεντζιόρα στο δεξί άκρο της άμυνας, υπογραμμίζοντας:

«Βγάζεις 11άδα για αυτό το παιχνίδι χωρίς να σκέφτεσαι το επόμενο ματς, που είναι και με τη Λαμία», ενώ χτύπησε... καμπανάκι και στον κόσμο λόγω των δρακόντειων μέτρων από τη γερμανική αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal Μαρινάκη με Ζόρζε Μέντες - Φέρνει τον επόμενο Ποντένσε - Στα γραφεία για υπογραφές top όνομα!