Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε στις συνθήκες με τις οποίες οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα «κατέβουν» στο παιχνίδι αυτό επισημαίνοντας ότι μετά και το κακό αποτέλεσμα στην προηγούμενη αγωνιστική με την Στέαουα Βουκουρεστίου έχουν ένα μεγάλο «πρέπει» που θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους.

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία δύσκολη φάση και θέλει τη νίκη. Έπαθε ζημιά από τη Στεάουα, μια ομάδα που θεωρητικά είναι υποδεέστερη από τη Πλζεν. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο… πρέπει σήμερα», ανέφερε σχετικά και επεσήμανε ότι δεν θα πρέπει να βιαστούν σήμερα αλλά να διαχειριστούν και τον χρόνο στον αγώνα για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Στα αγωνιστικά δεδομένα σχετικά με την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει σήμερα ο Λουτσέσκου ανέφερε ότι ο Καμαρά και ο Μπράντον θα είναι στις αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού. Ζίβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ και ο παρτενέρ του Καμαρά στη μεσαία γραμμή φαίνεται να είναι οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί του Λουτσέσκου.